10 Bloggers Komen Terbaik Disember 2014

10 Bloggers Komen Terbaik Disember 2014

10 Bloggers Komen terbaik Disember 2014

Inilah Bloggers Malaysia Top 10 Komen Cemerlang Di Laman Etuza
Setinggi-Tinggi Tahniah Dan Jemput Datang Lagi Ke Laman Etuza.
    Seramai 6 blogger yang akan menerima penghargaan dari Etuza Cara pengundian adalah dengan cara Random Number yang Etuza telah download. Esok pagi tunggu Keputusan, harap maklum.( siapa yang bertuah antara 10 blogger itu sama-sama kita nantikan, kiraan nombor adalah bermula no 1 Umi Alya - 10 Calrase Patrick )

10 Top Komen Cemerlang Disember 2014

Ini Hadiah Anda Masing-Masing



   Kepada blogger yang lain terima kasih juga atas kunjungan dan komen anda.Sesungguhnya hidup blog apabila ada yang datang  klik untuk membaca bahan entry kita. Dengan itu terima kasih yang tidak terhingga. Hanya Allah mampu membalas budi baik anda semua.Minta agar datang lagi, andai masa itu anda pula yang ada rezeki di blog Etuza ini.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

70 ulasan

tahniah semuanya.... ramai tu Cikgu

terimakasih cikgu...betul tu..tanpa pembaca yg datang mengomen kat blod kita..apalah ertinya entri yg dipublishkan...

Izinkan saya tarik diri dari pengiraan ini, Cikgu random 9 jer.. Milk tea & LD Venuspun belum habis lagi..

Yeayyyyy masih no.1, itu Dis 2014, pastinya Jan 2015 ia bakal dimiliki oleh adinda kesayanganku - JM yang comey lote..

Kak Kam.. tiba2 terasa di hati, maklumlah blog saya suam2 kuku & agak private, itu yang ramai komen susah nak masuk ke sana, hi3

Cikgu pm harga Milk tea + kos pos, saya nak 2 kotak untuk anak bawa ke asrama nanti..

Assalamualaikum...
okay... sy masuk pengundian 2015...
tapi kalau guna random.org... confirm kalah dah...
hihihi...

ya allah... siap hadiah bagai... terima kasih ckgu..

All the best ..Tahniah buat semua yang terpilih ..Terima lkasih CIkgu Etuza sudi bagi hadiah buat pengomen tegar blog Cikgu..

Tak sangka masih lagi perpilih kat blog Cikgu Etuza.. Alahai Cikgu banyak betul bagi hadiah ..Kita rasa cam malu dah nak terima huhuhu..

Tahniah buat diri sendiri....hihi....

tak per kak Umi Akta..ada masa JM ke sana melawat akak eh

setuju dengan kak Kam

kak Umi Alya rajin tinggalkan komen di sini itu sbb cikgu Etuza syg eheheheh....habislah!

kak Umi Alya...bilangan komen yg di tinggalkan bukan matlamat utama bagi JM huhuhhu..jadi menjadi no 1, 2 atau 3 atau x de dalam list pun x pe..seperti perinsip yg JM pegang as a blogger we support each other. Bila ramai pengunjung di blog maka income nuffang akan bertambah dgn itu JM perlu rajin tinggalkan jejak balas mereka yg datang berkunjung. Tanpa reader siapalah kita as a blogger

ahahaahah....nhhas.....samalah kita

Hadiah JM dah terima...baru baca entri nih..terharunya...kerap sgt terima hadiah dari cikgu..ya Allah...nko murahkan lah rezeki cikgu Etuza dan keluarga. Nasihat juga kepada cikgu rajin amalkan solat sunat Dhuha in sha allah murah rezeki

JM pun x mampu nk beri hadiah yg begitu bernilai seperti cikgu kepada rakan top commentar sg penghargaan so Cikgu mmg pemurah. Semoga makin ramai reader di luar sana support blog cikgu tapi bukan kerana niat utk dpt hadiah semata2...

tinggalkan komen di blog dengan ikhlas hati kerana suka kepada entri yg di hidangkan bukan habuan yg bakal di terima. Peringatan buat diri JM juga..

Tahniah buat kak Okje :-)

kak Umi Akta? ahaha....pembetulan..kak Umi Alya

Akta, ok lg, sib baik bukan AUTA, kihkihkih...

Kita berduakan sama, hi3

Untuk akak xder ke ucapan tahniah tu?

Itu le JM, akakpun tak.mampu bagi hadiah srmahal itu, mudah2an rezeki Cikgu sekeluarga melimpah ruah, aamiin

Peringatan untuk akak juga

Alhamdulillah rezeki..

wahh..akak Umi...rajin nye..semua komen JM di balas nye hahaha

kak Umi lebih sikit..so kira x samalah

heeee....mcm upin ipin pulak

Tahniah juga buat kak Umi Alya...r u the best in this blog

Rezeki dari pelbagi sumber..sihat juga rezeki, anak sihat juga rezeki, kereta x meragam juga rezeki dan dapat berkelanan dgn blogger yg baik dan pemurah juga rezeki...alhamdulillah

Cikgu Etuza...awak kat mana..awak awak kat mana..awak kat mana eheheeh

risau JM...risau keliru ini blog JM sama kak Umi Alya atau blog cikgu Etuza ahahaha

JM dan UMi dan bersua kembali..huuu happy tul kan JM dah beraksi..ada rasa ada sesuatu yang tak berseri jika JM tak ada kat blog komen ni....) kan UMI dan JM wanita so serasi ....tahniah menjadi sahabat blogger..

Rezeki kena terima ...itu dah dikatakan ..lastly Etuza putuskan semua dapat..tapi cara undian dan Afif yang cabut undi ..random number tak berapa Etuza sukainya....)

Untuk jan ..Etuza beri peluang ke kumpulan Handsome dan Beautifully tu ya JM dan UM..namun tetap ada yang dapat hadiah dari Ikon gratify..kita tunggu pula ya ..siapa yang bertuah ..antara mereka..

terima kasih UMI

kena terima rezeki tu Lya...tak apa..usaha kan agar terus hidupkan blog dengan komen yang elok..teguran pun ok tak apa...

Alhamdulillah Jm ..yang penting dah selamat di terima..angap rezeki Jm..ikhlas terima...syukran

eheehehe...sorry ye cikgu..kekadang JM ni suka menyakat dan menyibuk je

alamak kena cari..sorry Jm..baru siap update lagi..mohon maaf agak lancar entry2 blog etuza ni..tapi belum tentu kualiti atau tak ..harap2 juga lah ada yang bermakna kepada pembaca...Tq JM..

tak apa JM dan UMI ...inilah antara bukti kefungsian ruang komen..kita adalah antara yang aktif manfaatkan ruang komen..ruang komen menemukan kita semua dengan ramai blogger. teruskan ya...

Umi dan Jm serta yang lain ..best!..tak rugi berkawan dengan anda semua...moga sentiasa ceria ..

Kadang2 akak terkeliru dengan diri sendiri, laman sendiri berhabuk tapi suka menyibuk di sini, bersembang2 dengan JM.. ingatkan nak kurangkan aktiviti tu sempena 2015 tapi tak bolehlah dikk, ada juga nak jawab tu..

Apa yang lebihnya JM, sama jer..

Bagilah peluang pada rakan2 yang lain pula, cukup2 hantar ke "Lepih..."

Tahniah untuk JM juga..

Agak2 JM milik siapakan ia???

heeeeee.....senyum sahaja tanpa kata apa2

heeeeee.....senyum sahaja tanpa kata apa2

ahak..kak Umi,...kak Umi...

x kisahlah milik siapa pun akak...

Sawan ke apa hari ni dik, dari tadi akak dok baca statement yang sama "senyum sahaja tanpa kata apa2"

opssss.. akak undur diri dulu sblm JM marah...

Kan, ada lagi statement tu, copy paste erkkkk...

Tahniah buat semua blogger..:)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (433) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (368) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (294) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (203) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (179) Berita Keningau (173) Hadiah (150) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Sejarah (103) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (24) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Makanan (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger