Tukar Ke Embedded Ruang Komen Blog Anda Sekarang!

Tukar Ke Embedded Ruang Komen Blog Anda Sekarang!

Tukar Ke Embedded Ruang Komen Blog Anda Sekarang!
Rasanya Ini Arahan Blogspot.Com Kerana Nak Seimbangkan
Penggunaan Antara POP WINDOW VS EMBEDDED...
Siapa ada masalah seperti di blog Etuza..
Cepat-cepat Tukar Ke Embedded Sekarang!!

Kongsi Pantun Dari Blogger 
" Pergi bercuti bersama keluarga,
Karambunai indah jadi destinasi,
Keluarga bahagia itulah syurga moga kekal doa,
Cenderahati dokirim sampai di sini.

Ucapan terima kasih saya abadikan
Pantun ini dari bloggger : NOR AZIMAH
(Asam Garam Kehidupan ) 
Terima kasih


Best lah tak ada Word Verty Dah agaknya lah...Tapi kena tunggu
full Page Template Blog Baru dapat baca komen anda.

      Agaknya lah Blogspot.Com dah penat kita guna POP WINDOW saja..terlalu ramai blogger guna perkhidmatan ini. Ini lah juga yang Etuza gunakan kerana bila kita komen tak ganggu paparan keseluruhan blog kita dan kita masih boleh scrol ke bawah blog kita. Tapi kini ada arahan nak buat komen ke Perkhidmatan EMBEDDED agaknya laha macam ini, sebab Etuza tukar ke KOMEN cara EMBEDDED tak ada lagi Word Verty menganggu. Amat menganggu kerana kalau line tak kuat tak akan kelihatan no Code dan kalau ada no Code pun tak jelas kadangkala begitu.

     Ok tak apa lah ya google dan blogspot, Etuza dah tukar dan lebih lawa lagi kerana semua drop komen tu dapat di lihat semua tak lagi cara mengintai di Jendela ( window ). Alhamdulillah..anda bagaimana pula cepat tukar ya geng!!. Bila sudah selesaikan masalah WAJIB bersyukur ya jangan lupa bersyukur.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

23 ulasan

ok...dah tukar cikgu...ntah apa2 la blogspot ni..

Asalam Madam Kamsiah ..pelik lah sebeb pop window the best apapun embedded pun mesra maya juga..mana2 pun elok..tahniah syukur dah selesai lah ni masalah

hehe...dah lama dah guna embed...senang sikit

saya suka pakai scroll.

Asalam Saf ya ..tahnia..alamat dah save ya Saf tak boleh lepas dah kena terima juga ya

masih gn pop up window sbb permintaan follower... sy ikut je sbb utk kemudahan mereka jg ;-)

Ape tu xpaham la... oh ye, nk bgtau Cikna dh lama follow sini....*_^

Assalam..cara ni lagi mudah untuk pengunjung komen Etuza..

JM dh lama guna format embedded ni..JM pernah baca entri cikgu syorkan guna pop window tu katannya lebih baik dan blogger nampak pro tapi JM tetap dgn cara ruang komen begini lebih selesa :-)

Sal..kita serupa..give me five heee

Asalan ya Cikna..maksud Etuza ada follow blog Cikna beberapa hari yang lalu ya...mohon maaf ..jika komen Etuza tak di fahami

Asalam yaila klik komen pop window, tak ganggu paparan blog, kita boleh tengok blog sambil komen..nampaknya kena tukar lah ni..ok dah tukar..tahniah JM pilihan yang terbaik

Wasalam Aor Arifin..nampaknya begitu ya..Etuza faham template Etuza sesuai dengan ruang komen ni..bagus pula walaupun blog hilang seketika bila kita nak publishing..

SP dah lama guna embedded untuk ruangan komen sebab mudah bagi pengunjung nak komen..:)

Salam Cikgu Etuza, SP sudah pautkan link blog di sentiasapanas.com. Mohon perkara sama jika sudi. Cikgu boleh delete komen ini selepas permohonan diluluskan..Terima kasih :)

Rasanya blog saya masih nak mengekalkan pop up window.

salam cikgu etuza. saya dah lama gunakan embedded comment.
terima kasih diatas ingatan tulus ikhlas cikgu etuza

Cikgu etuza ada gunakan word verification?

Wasalam..aRz..masih ada ke W V tu sekarang ..risau juga kalau masih ada ya aRz..tahnia sebab tak hadapi masalah macam masalah Etuza ni..

nasib baik JM dari dulu guna konsep embedded ni then bila ramai tinggalkan komen dan mudahkan dorang x perlu scroll down JM guna konsep publish komen after approval :-)

JM dah lama guna format embedded comment :-)

Assalammualaikum.. etuza,

blog mselim3 problem... tak boleh nak balas komen macam etuza.. ada masalah koding css...

mselim3

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger