Suka Sama Suka Followers BlogWalking Etuza Siri 1. ( Akhirnya Berjaya Juga )

Suka Sama Suka Followers BlogWalking Etuza Siri 1. ( Akhirnya Berjaya Juga )

Nampaknya Tidak Menjadi - ada Gangguan. Tak faham Kenapa.
Line kuat.. ( Cuma masalahnya Etuza di Cyber Internet di Keningau )
Entah kenapa tadi ada gangguan. wallhualam.
Tidak apa Etuza akan buat Blogwalking yang baru. 

    Etuza memohon maaf kerana terpaksa memadamkan semula Entry Etuza tentang aktiviti blogwalking yang telah selesai. Tetapi nampaknya Entry ini gagal kerana ada gangguan pada bahagian catatan utama di bahagian ruang penerbitan bahan catatan baru. 

      Seperti ada mouse menganggu apabila Etuza susun atur gambar dan catatan Etuza. Menjadikan keadaan huru hara dalam ruang terbitan. Etuza nak letak ke atas pergi ke bawah pula, lepas tu nak letak center lari pula ke atas. Ada lompang jarak yang sangat jauh di antara title dan catatan. Allahhu akbar..ada 20 list URL tak dapat Etuza jejaki lagi kerana hendak of line dah. InshaAllah.Kepada blogger yang klik nak tengok URL anda, sila tinggalkan jejak balas kunjungan ke ruang Ulasan Etuza. harap Maklum.

Senarai list URL Blog Yang Follow Blog Etuza Hari Ini 8hb Dis 2014.

1. http://fatanahkhirizan.blogspot.com/ ( klik follow)
2. http://apple-crunchh.blogspot.com/ ( klik follow )
3. http://norminieza.blogspot.com/ ( klik follow )
4. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/
5. http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/
6. http://www.bubblynotes.com/
7.http://keretamayat.blogspot.com/
8.http://sebabakusabrina.blogspot.com/
9. http://liyanayna-april.blogspot.com/
10. http://ezstoree.blogspot.com/
11.http://www.arepnakbebel.com/
12.http://www.cekgunorazimah.com/
13.http://ibuzarith.blogspot.com/
14. http://www.bloggerlelaki.com/
15. http://www.heroborneo.com/
16. http://www.mawardiyunus.com/
17. http://www.papablogger.my/
18.http://malasaad.blogspot.com/
19. http://zakiepurvit.blogspot.com/
20.http://lobaksusue.blogspot.com/

     Alhamdulillah dengan berkat kesungguhan maka selesai juga niat bagi Etuza sempurnakan hajat nak BLOGWALKING hari ini. Di mana aktiviti ini tertangguh akibat gangguan line ternet pada pagi hari ini. Kepada 20 blog URL yang tersenarai Etuza ucapkan Tahniah kerana tersenarai dalam klik random Etuza sempena blogwalking ini. Aktiviti bertujuan mencari kenalan baru dan meramaikan followers blog kita. Kitalah blogger maka kitalah gempakkan blog kita bersama-sama menuju kejayaan. InshAllah. Etuza mohon FOLLOW lah blog Etuza ....Alhamdulillah kerana memahaminya.


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

19 ulasan

assalamualaikum
singgah isnin
sory hr nie bz sangat
x sempat nak komen ya

All the best Cikgu Etuza..Cikgu trofi dah sampoai minggu kepas tapi Lya sibuk sikit tak sempat lagi nak buat entri ..Maklum la cutisekolah banyak sangat kerja yang perlu dibereskan ..Tambah2 lagi bila cuti sekolah ramai anak2 sedarayang datang bertandang ....

cikgu ada masalah nk blog walking..dalam sidebar di sebelah kana tu kan ada list of blog..bloeh klik je link tu

Jika ada mouse yg mengganggu itu seperti blog kena HACK..ishh..x mungkin lah

@Jari Manis

Asalam JM benar-benar terganggu tadi, tadi pagi lepas selesai urusan beli keperluan, Etuza niat pergi ke Skynet IT Keningau. HUUU!!! paling pantas sana..kira nak buat Blogwalking dan listkan url blog sebanyak 20 semua, tapi tiba2 huru hara lah JM..Etuza tarik nafas dan mengucap AllahhuAkbar..ialah terkejut bah!..lepas tu cuba terbitkan ...alloooo berterabu tak tersusun semua oarang mesti lari tengok Entry Etuza tu..cepat2 padam balik. macam kena bubur lah kelihatannya ruang utama terbitan tu..Entahlah JM..ada ke minat sangat blog Etuza ni sampai buat gangguan mencoroboh..Ya Allah peliharalah laman kami laman JM, lam UMI dan laman kawan2 blog yang lain. Kami sekadar mencari Ukuhuwa dan ilmu Ya Allah.

cikgu...saya punya masalah kt blog cikgu ni ialah tak boleh komen 2,3 entri...lepas komen satu entri..cuba komen yg kedua pulak..tak boleh..kena keluar dulu dan masuk semula..

something's error lah. susah nak klik utk comment pun. semoga dgn segera dpat cari jalan penyelesaiannya :)
maaf sy tak berapa nak faham apa yg cube disampaikan dekat cbox sy :(

Biasalah tu cikgu....tenet lembab kot

@Jari Manis

Mungkin komputer kat sana dijangkiti virus kot..

@Etuza Etuza

Aamiin.. Mudah2 blog kita semua bebas dari anasir2 yang tak sepatutnya..

@❤Kamsiah❤

Mungkin ada masalah pada setting kot..

Naluri saya tetap merasakan blog Cikgu tiada masalah, mungkin komputer kat CC dijangkiti virus dan kotak ulasan ini telah lari setting asal.

2 kali JM tinggalkan..5 kali kak umi balas hahah...

@Nur As

situasi x faham tu sis JM pernah alami :-)

harap2 x de masalah lain..jM hanya guess sahaja

cikgu..masih ada word verification..ini adalah salah satu sbb org x minat nk tinggalkan komen

Itu semalam bukan hari ini

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger