'Segmen: Ini Entry Terbaik 2014'

'Segmen: Ini Entry Terbaik 2014'

Etuza join Segmen : Ini Entry Terbaik 2014

Etuza tertarik hendak join sebab dapatlah
Etuza satu peluang untuk KOREK dan KOREK
tiap Entry sepanjang 2014 Etuza tahun ini.
Antara ratusan Entry yang ada apakah Entry
tersebut ..kita tengok nanti  - InshaAllah.



   
Untuk menjawab segmen menarik ini , inilah 
Entry 2014 yang Etuza suka, suka kerana ada sebab.
Iaitu : Entry 1 SINI  ( Ustaz Kazim Elias, Nasir Wahab,
Halim Othman & Etuza Sama Kah Pula )
Entry 2 SINI ( Segmen Pencarian Pencarian Bloggers & Bloglist
Ikon Gratify )

Ini Syarat Segmen DianaRashid
Klik Banner Dari Blogger Diana Rashid.

Jemput Join Sama-Sama / Menarik tau!! Oyes!!
Ini syarat yang blogger DianaRashid.com sediakan.

1- Buat satu entry bertajuk 'Segmen:  Ini Entry terbaik 2014'

2- Copy banner kat atas tu dan link kan ke entry ini.dalam entry kawan2 tu letak kan link 2 entry terbaik kawan2.kalau bukan yang terbaik pun ,yang kawan2 suka pun boleh..

3- jangan lupa follow ATAU letak blog ni kat bloglist kawan2 ye..sebab lepas tamat segmen ni saya akan kongsikan salah satu daripada dua entry tersebut di blog ini .Maknanya semua berpeluang untuk entrynya  dipilih.Jadi boleh la kita baca cerita2 paling menarik yang kawan2 tulis pada 2014 ni..kan??

4- tinggalkan link entry kawan2 di entry ini.itu sahaja..

tarikh tutup sampai 25 Disemb




Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

31 ulasan

Selamat Bersegmen..

Moga berjaya Cikgu Etuza ;)

syarat ke ke empat tu belum di penuhi ke JM yg x faham huhhu

Terima kasih ya Zul, Umi and Jm..saja..nak turut meriahkan ja..

Salam Cikgu Etuza..Dah CANTIK dah tuu JOIN SEGMEN tapi Cikgu Etuza tak penuhi syarat letakkan 2 link entri TERBAIk dari blog Cikgu Etuza kat ruangan segmen atas tu ..Cikgu edit balik pastu letakkan DUA LINK ENTRI yang Cikgu rasakan TERBAIK yang pernah Cikgu hasilkan kat blog Cikgu ..Baru la lengkap segmen ni ..Semoga Cikgu berjaya..

Cikgu Etuza kalau tak faham boleh tanya ya ..Takut2 nanti penyertaan Cikgu terbatal sebabtak penuhi syarat ...

Akak faham apa yang dimaksudkan pada syarat keempat tu, JM ni mmg teliti, Cikgu copy paste & tak edit, itu yang maksud asalnya dah berubah.., hi3

Selamat bersegmen cikgu :)

Wa'salam..alamak ya lah ..ok tq Lya..

Ooo ya ya JM , Umi lupa ..ingatkan nak link lapor diri ..ok akan letak entry terbaik lah kena yakin kan ..

ohh..kak umi faham tapi x betulkan/maklumkan kepada cikgu ye...nanti kang segmen yg beliau koin x penuhi syarat

kak umi..JM Ni jenis baca semua yg di tulis then baru komen huhhu...nk kata teliti tu idak le

Aha...setuju dengan Lya..nasib baik Lya maklumkan ke cikgu...JM baca berkali2 tak faham pasal segmen ni sbb mmg ada syarat yg tertinggal

untung cikgu ada org yg perihatin...cikgu sayang sama kami tak hhihihhi

Akak dapat rasa, JM amat sesuai jadi Guru BM, setiap kesilapan pada ejaan, tatabahasa cepat disedari.

Cikgu kena cari 2 entri terbaik Cikgu sepanjang 2014 dan tinggalkan link tersebut, ia memudahkan penganjur nak review salah satu dari entri tersebut.

Rasanya belum ada lagikan? Maaf kalau saya terlepas pandang..

Cuba Cikgu teliti syarat no 2

Jangan risau dik, Cikgu pasti sayangkan Lya & pastinya Jm.. Betul tak Cikgu?

JM sayang sama kak Umi heee

terbaik lah kak Umi :-)

kak Umi, jangan tak tahu penulisan di blog JM sendiri pun masih tunggang, susunan ayat juga ikut suka hati hahahah

Kita cuma insan biasa, pasti tak perfect..

Asalam JM dan UMI mesti lah sayang bloger tarbaik JM ..usah risau..banyak benda yang Etuza pelajari dari anda berdua...hehehe..anda berdua best!..ok dah jawab dengan lancar tadi berasap cari Entry yang benar2 berkenan..semua suka entry etuza...tu tapi kena pilih dua jakan...Terima Kasih JM dan UMI

Kan akak cakap pastinya Cikgu Etuza sayangkan JM tapi sebagai seorang rakan blogger, betul tak JM?. ( cepat2 cover line, nanti isteri Cikgu merajuk dengan kenyatan saya ni, kami berdua ni kuat menyakat)

As'salam nampaknya UMI dan JM dua blogger sangat2 menyokong penyertaan Etuza dalam segmen ini..tengok bukti sokongan padu..mereka berdua juga Lya berusaha memberitahu Etuza kalau2 ada yang belum lengkap ..ha inilah blogger TERBAIK bah..tidak malu menyatakan yang benar..TERHARU terima kasih blogger UMI dan JM

Terim akasih hargai dan suka blog Etza ini..ya UMI

slmt bersegmen cikgu...

all da best cikgu yerr :D

Assalammualaikum.. etuza,

semoga berjaya dalam segmen yang disertai k... Amin.

mselim3

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger