Rabu Tanpa Kata #4

Rabu Tanpa Kata #4

Rabu Tanpa Kata #4
Tafsiran anda pada gratik ini...melonjak drastik..
agaknya kenapa mencanak lagi...

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

36 ulasan

tahniah cikgu etuza

Disember cecah 1000? itu maknanya blog cikgu sudah di kenali ramai..sudah glamour..ramai yg baca :-)

Sekarang semuanya mencanak: harga barang mencanak, usia pun makin mencanak. Yang tak berapa mencanak sangat ialah gaji....

maknanya blog makin popular la tu

terima kasih ..selalau lah cek graf ya kalau tidak terlepas penting juga tau graff ni

Umi dan aRz terima kasih banyak2 ya..pasti sokongan anda ada kenaikan graf..so sebagai blogger kena cek tau ..rugi jika tak cek peningkatan..tak kongsi pun tak apa asal anda semua cek graf blog anda..ingat ya..

hahaa antara yang setia membaca adalah JM kan..terima kasih atas sokongan Jm antara blogger yang sebenarnya mementomkan Etuza dalam arena blog tau..

ya setuju dengan JM umur tak siapa dapat menafikannya ya..

Kita bersyukur lah kalau popular..tapi biasa saja Ewan...tak ada yang dibanggakan dalam blog ni..saja nak kongsia apa yang menarik pada graf blog kita..

wahhhh hebat etuza! disember dah 10, 000 views. tepuk tangan sikit :)

Sama sama kasih heeee we as a blogger we support each other. Klau ada masa JM terjah then klau outstation ke akan terjah pukal. Cikgu pun rajin terjah blog JM

Cikgu! setuju dgn JR bukan JM hihihi

Alhamdulillah, JM ada gak check every day total hits average 2000 hits klau a month? Thanks a lots to reader cuma CPUV je x byk

saya punya graf hari2 macam laut yang tenang sahaja...hahahah...

wah2 tahniah... naik sungguh

Alhamdulillah tahniah cikgu Etuza.. boleh check di google analytics juga utk kiraan yg lebih tepat.. Semoga terus sukses.. :)

betul sokong dengan JM

JM kena pandai pikat hati Nuffnang

Maknanya JM selalu di hati Cikgu Etuza..

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

tahniah...tumpang gembira utk cikgu

Wah hebat sangat dah tu

masalahnya x pandai bab oikat memikat ni..kak Umi cer tolong ajar and bg tips sikit

bye-bye cikgu..juma lagi next year eh :-)

ala...kak Umi pun apa kurang nya..KITA SERUPA hihih

checkling di google analytics? ..mcm mana tu Bro KK..nk gak try lihat momentumnya

Akak tukang menyibuk jer kat sini, hi3

Alorrrr sedihlah pula.. :(

(Walaupun JM mengucapkan bye2 pada Cikgu cuma, hi3)

ada jugak tu kak umi nak mencelah ahahaha

kalau x menyibuk x de lah jadi Top Commentar larik!!!!!

Hi3.. Biasalah dik, tukang menyibuk "terover.."

Meh sini akak ajar..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger