Rabu Tanpa Kata #3

Rabu Tanpa Kata #3

Rabu Tanpa Kata #3 By Etuza.


Cinta Di Hati Mu....


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

18 ulasan

Buah apa tu cikgu etuza. Wordless Wednesday

buah limau..ehh..betul ke

ya JM buah limau kasturi kan limau kasturi ni mewangi..hehehe pandai ja meneka ya..

aRz lilamu kasturi yang mewangi ya..depan rumah ja...

mewangi juga cinta dan kasih sayang Etuza kepada teman blog maya..sesungguhnya tanpa kehadiran anda siapalah blog Pesona & mustika ini..TERIMA KASIH terimalah haruman wangian kasturi di laman P&M hari ini

limau ni.... dh masak dh

limau ni.... dh masak dh

Macam oren je hehee.. betul ke.. :D

bukan tu KK limau kasturi ..bukan oren..Etuza tak bohong....memang harum kasturi ni

ya dek dah masak masak di pokok limau kasturi...nanti ada entry ya..terima kasih datang ke sini ya

Saya suka limau kasturi, anak2pun suka minum jus limau kasturi

Rasanya saya dah komen kat sinikan?

kalau akak skip 1 entri tanpa komen pun cikgu tak marah..tiada paksaan hihhihi

Jus Limau Kasturi? Biasa JM minum limau kasturi suam..belum pernah buat jus

Akak tinggalkan komen semasa di luar & linenya sederhana, itu yg keliru samada berjaya ke tak komen tu?

JM ni ada2 ajer isu untuk.menyakat akak, pastinya sepanjang tempoh 11 hari ini 'i miss u'

Perahan air limau kasturi, akak suka masukkan jusnya ke dalam air minuman seperti tea o ais, sirap dan banyak lagi kegunaannya.

Ohhhh...baru faham heeee

I will miss u 2, 3, 4

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (443) Ceritaku (429) Agama (384) Berita (384) Dunia Blog (338) Promosi. (312) Doa (311) Info Lelaki (272) Tips Blog (270) Pengalaman (240) Anak (223) Pendidikan (212) Nasihat (210) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (184) Berita Keningau (179) Hadiah (155) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Ekonomi (108) Sejarah (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (76) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Percutian (31) Award (30) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Artis (20) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (12) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger