Blogspot.Com Terima Kasih Pop Window Kembali Sihat

Blogspot.Com Terima Kasih Pop Window Kembali Sihat

Assalamualaikum Semua!
Happy drop komen di ulasan cara Pop Window!
Pop Window nampaknya sudah kembali sihat
Anda yang gemar ruang ini boleh memeriksa
sendiri untuk melihat kebenarannya.
HARAP MAKLUM!

Paparan ulasan cara Pop Window! bagus bah!

     Kepada penggemar ulasan menggunakan teknik Pop Window kini kaedah ini seperti sudah pulih seperti sedia kala, ringan dan sangat tidak menggangu paparan utama template blog kita dalam tampilan diskrin di komputer anda. Sila lihat dan cuba periksa kebenaran berita ini. Terima Kasih.

Nota: Agaknya ada masa tertentu pihak Blogspot kemaskinikan keperluan alat kemudahan blog. Sebab seminggu yang lalu ruang ulasan Pop Window sangat bermasalah. Ramai blogger menujukkan reaksi tidak puas hati. Tapi kini sudah selesa kita gunakan. Terima Kasih Blogspot, terima kasih google.


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

19 ulasan

cikgu tak ubah ke pop pup window semula ke

hoyee...kak Umi sentiasa di hati nampaknya

Gulpppp.. terkejut akan dengan sorakan JM..

Betulkah Cikgu? Sampai rumah nanti saya tengok perbezaannya, masih di dalam perjalanan..

ayie mmg pkai pop up window now

ye ke x de lagi tadi ada komen di blog rakan blogger yg guna pop pup windos still perlu masukkan WV tu

okey..sis JM dah try tinggalkan komen di blog Ayie..tiada lagi WV for pop pup menu comment. Kepada mereka yg menggunakan embedded style boleh BERTUKAR!!!

Alhamdulillah boleh bertukar ke asal

Betullah bebas WV..

Meh Cikgu kita bertukar semula

*** akan = akak (tersilap taip..)

nk jugak tu tinggalkan komen kat sini ahahah...kak umi kak umi

kak kam..boleh back to normal :-)

ahahaha...kalau camtu next time betulkan ejaan baru send

alorrrrrrrr JM, akak ni RABUN DEKAT, maklumlah dah masuk kilauan emas, ahakkkkkk

Sama gak dgn JM, pasti komen akan menyusur selepas ini, jangan marah..

** Belum yakin nak tukar sebab rasanya WV masih ada

Alhamdulillah ...Tapi Lya tak pakai POPUP WINDOW hehehe ..........

Dah ok dah tpi lya x guna buat masa ni

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (443) Ceritaku (429) Agama (384) Berita (383) Dunia Blog (337) Promosi. (312) Doa (311) Info Lelaki (272) Tips Blog (269) Pengalaman (240) Anak (223) Pendidikan (212) Nasihat (209) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (184) Berita Keningau (179) Hadiah (155) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Ekonomi (108) Sejarah (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (75) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Percutian (31) Award (30) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Artis (19) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (12) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger