Perkenalkan Papan Guasa Terapi Elken

Perkenalkan Papan Guasa Terapi Elken


Papan Guasa Terapi MRT ELKEN
Ini rupa dan bentuk Guasa Board ( Papan Guasa Elken Brand)
Etuza miliki sejak 2006 hingga kini tetap bentuk sama..tidak
haus atau menipis walau di gosok berulang kali.
Guasa ini mampu melancarkan aliran darah
ke kepala dan ke seluruh badan dengan hanya mengurut badan kita.
( info kesihatan )

LIHAT INFOR LANJUT TERAPI GUASA APA MANFAATNYA.

information dari blog carian Etuza di Google ( terima kasih Google
dan blog SINI klik untuk more infor Guasa Terapi Elken.

Harga Promosi Guasa Board 

PAPAN GUASA ( Kecil/ Besar : RM 53.00 )

* Dari tanduk kerbau ( tanduk kerbau mempunyai sifat negatif sedang tubuh manusia mempunyai sifat positif), apabila digosokkan akan menimbulkan medan listrik yang mampu menyejukkan & detoksifikasi pada tubuh.
*Bentuk yang unik, mudah dan dapat dibawa kesemua tempat.Mudah di bawa ke mana-mana ringan walaupun pejal dan keras. Sangat penting dimiliki pada sesebuah keluarga.

ARO GUASA OIL ( RM 131.00 )

* Diperbuat dari pati herba asli yang dapat diserap dengan mudah oleh kulit untuk membantu peredaran darah,

TIGA MANFAAT GUASA :

*Stamina  :  Menambah kekuatan. Anda akan merasa segar dan berstamina setelah terapi Guasa di lakukan serta teknik yang betul.
*Meningkatkan kesihatan : Melancarkan peredaran darah ke seluruh badan kita.
*Menyembuhkan penyakit : Manfaatnya lebih cepat terasa dibandingkan dengan refleksologi dan lebih nyaman dibandingkan dengan akupuntur.Terbaik untuk anda miliki.

Nota:  Berminat boleh hubungi Etuza menerusi laman ini di ruang ulasan /komen.Apa yang baik kita kongsikan demi kesejahteraan hidup yang lebih bermakna.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

31 ulasan

Boleh Cikgu terangkan cara nak guna Papan Guasa Terapi Elken, samada perlu titiskan Aro Guasa Oilterlebih dahulu atau camner?

oo ya Umi titiskan Aro Oil guasa dahulu ke belakang badan atau ke tangan mana-mana bahagian baru urut guna papan guasa. Sangat cepat kesan nampak ki di badan kita.kalau ada tanda merah merah itu badan bertoksik. Kalau tak guna aro oil pun boleh urut terus tapi berpakaian lah UMI

Kalu guna minyak tu susah sikitlah untuk travel, kang terkena baju..

Nanti Cikgu bagi Invoice & no akaun untuk Papan Guasa kat email saya , jika punyai kesempatan nanti saya bank in

umialeeya@gmail.com

Untuk suami sebab bila travel jauh2 dia selalu ngantuk (mungkin sebab jemu kot..)

iya ka umi ok..akan beri no akaun ya..tak perlu pakai aro tu umi jika kat muka tengkuk just terus urut ja..pada sisi kiri kanan dekat kepada berdenyut dekat telingakan urut teken sikit naikkan ke keatas kepala.pening kepala segera hilang...pada mata keloak sekeliling mata urut tekan sikit ha mengantuk hilang..sebeb aliran darah dah lancar..ok UMI tq..hadiah dah di balut semalam hingga jam 1.00 pagi balut sambil berbelog

Segannya saya Cikgu, bukannya urgent..

Tunggu le saya bank in dulu baru Cikgu pos, hari ini rasanya tak sempat sebab saya ke rumah abang sepanjang hari, line tentunya xder..

Siap nanti saya maklumkan..

Terima kasih banyak2, moga Allah sentiasa murahkan rezeki buat Cikgu sekeluarga, aamiin..

tak apa Umi..memang hadiah ganjaran 4 angka komen..lepas 4 angka tu ..usah pula segan nak komen lagi. Ha baca entry Etuza adalah point nak komen kan..tak apa UMI dah rezeki kan nak buat macamana...)kena bersyukur ya

Saya dah bank in, nnt Cikgu semak email..

Terima kasih ya...harap cepat sampai..di alamat UMI

MKLIM terimakasih ya, guasa sangat bagus dibawa travel

Ba beli la kepada yang berminat..:)

Insya allah sampai nanti saya wat entri

boleh di bawa semasa travel..berapa berat papan Guasa ni cikgu

Zarul..harga tertera di atas..mesti baca x habis nih hihihi

Abe MKL..windu sama kamu..ahahah..tiba2 buat bising kat blog nih

Nnt akak tlg tmbg bg pihak Cikgu Etuza

saya berminat nk order.email shaanderi72@gmail.com

saya berminat nk order gausa dan oil.boleh email saya shaanderi72@gmail.com.tq tuan

saya berminat nk order.email shaanderi72@gmail.com

saya berminat nak beli papan guada ni...boleh msg/whtup 0192565925 tak...serius berminat benda ni

Assalamualaikum..sy sudah memiliki papan guasa ni dari tahun 2006 lgi..memng bagus..now sy nak beli lgi boleh x pm harga dan bagaimana utk dptkannya..email..suzanneskyblue@gmail.com

Salam tuan, saya ingin membeli papan guasa. Hubungi saya di 0134749869 atau emel saya afifamjad@gmail.com . Terima kasih

Harga masih sama kah tuan?

Salam Tuan
Macamana sy nak beli Papan Guasa ni. Saya Amir boleh email saya amir888@gmail.com
T.kasih

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
avatar
Tanpa Nama
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

Salam sy berminat nak beli kayu guasar ini..boleh email sy detail
khacaki@yahoo.com.my

Ada jual lagi? Harga sama?
zingzing_88@hotmail.com

avatar
Tanpa Nama

ada jual lagi? email norlina88@gmail.com

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (433) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (368) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (294) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (203) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (179) Berita Keningau (173) Hadiah (150) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Sejarah (103) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (24) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Makanan (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger