Perkenalkan Blogger Dan Blog Follow Blog Etuza

Perkenalkan Blogger Dan Blog Follow Blog Etuza

Perkenalkan Blogger Dan Blog Follow Blog Etuza

( Etuza akan perkenalkan tiap 10 atau 5 

blogger dan blog dalam blog Etuza mulai
hari ini dan sehingga ke tarikh yang 
Etuza tetapkan. Aktiviti ini berlangsung 
sekali dalam seminggu. Bermakna setiap 
minggu akan ada header dan blog yang
akan Etuza perkenalkan )

Tahnia untuk sesi pertama Perkenalkan
blog dan blogger.

Terima Kasih Kepada  10 Blog & Blogger 
Yang Sudi Follow Blog Pesona & Mustika..
Mari Kita Semua Tengok Keunikan Headar Blog Mereka,
Masing-Masing Ada Pesona Dana Kreativiti Sendiri.
Cantik Menarik Tertarik Sila Klik Dan Follow Them...

Pertama Blog Emas putih

✿Emas✿Putih✿Blog✿
Blog Emas Putih ( Sabahan Blogger)

Kedua Nukilan Kenit

Nukilan Kenit
Blog Nukilan Kenit Blogger Hanim Hashim 

Ketiga Yang Baik
YANGBAIK | Motivasi kehidupan
Blog Yang Baik Blogger Ishak 

Keempat Dunia  Cik Sal

Cik Sal

Seorang Perempuan, Isteri , dan Mama. Comel , Tak Cantik Tapi Manis ;)
Header Blog Cik Sal..nampaknya Etuza
sukar nak Copy apapun ..memadai lah ini ya..
Blog  Dunia Cik Sal Blogger Siti Farah Diana Razak

Kelima Hooreeyy!!!
( header akan dicopy paste ada masalah yang tidak dapat dielakkan )

Blog Hooreeyy!!! Blogger Ein Lanabulu

Keenam Disini Lahirnya Sebuah Cinta

( Headre akan di pasang copy paste nanti )

Blog Disini lahirnya Sebuah Cinta Blogger Norsalihah Shaleh

Ketuju Fairus.com
fairus.com
Blog Fairus.Comhttp://fairusmamat.blogspot.com/ Blogger Fairus

Ke lapan Teratak Mutiara Kasih
TERATAK MUTIARA KASIH
Blog Teratak Mutiara Kasih Blogger Lina Pg

Kesembilan Mizz Tina


Ke Sepuluh Qasehnya Rania
QasehnyaRania
Blog Qasehnya Rania Blogger Qasehnyarania

Nota : Inilah 10 blogger dan 10 blog yang Etuza muatkan dalam Entry Perkenalkan Blogger Dan Blog Follow Blog Etuza hari ini. Semoga pemilik blog merasa gembira dan dapat kenalan baru menerusi ruang followers yang sangat kita gemari dalam blog. Klik lah blog mereka dan jemut follow semua blog yang ada. 

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

19 ulasan

Yeay, tersenarai.. terima kasih Etuza ... Senyum lebar dah ni..

banyak juga blog yang saya baru kenal ni.terima kasih..:)

Saya suka grafik header blog emas putih tu Etuza! Nanti nak jenguk blognya pulak.

Tahniah...Selamat maju jaya. Semoga kita memberi sokongan antara satu sama lain.

Tahniah kepada blogger yang terpilih..

Qasehnya Rania aka Cik Su di antara sahabat maya saya sejak dulu..

tahniah utk mereka...kebanyakannya sya dah kenal...

Satu inisiatif yang wajar mendapat pujian! Bagus cikgu!

wahh untung yg tersenarai tu :)

tahniah3x..hari ni cuti baru dapat BW ke sini. In shaa Allah saya dalam proses mendapat kerja baru, mohon doa cikgu etuza.

Nor Azimah, kita terserempak kt sini erkkk, jap lagi akak berlari ke sana, lama tak singgah..

kak Azie dalam proses mendapat kerja baru..semoga berjaya aka..amin

ehh..kak Umi lebih berusia dari kak Azie ke..berapa umur kak Umi dan kak Azie ni..boleh kongsi x..email je ke JM..risau JM lebih tua dari kak Azie hihih

rajin nya cikgu perkenalkan blogger dan follwer baru tu..jika mereka baca entri ni mesti kembang bontot..itu JM lah...harap2 mereka juga rajin tinggalkan komen bukan sekadar follow n leave :-)

Abe MKL..dh lama JM x singgah di blog abe tu..jgn merajuk tau hihhi

alaa..cikgu Etuza...blog JM x nk reveal kat sini ke hihihi

Akakpun tak tau JM, dah biasakan diri akak, argggghhh tak kisah le siapa muda, siapa tua, hi3

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger