Osaka Jepun Moment Indah Etuza

Osaka Jepun Moment Indah Etuza

Apa khabar anda semua!

Tengah tengok moment indah Etuza di Osaka Jepun..
Terlihat ketam, sotong dan lembu hitam bergantungan..
Ini belum Etuza kongsikan..Kepada anda semua..
Jadi malam ini jemput tengok Moment Indah
Etuza di Osaka Jepun.
Atau KLIK SINI Blogger Riview - Blogger aRz 

Ketam besar atas bangunan di Osaka Shoping Center & semua
kawan-kawan Etuza ..say Horry Osaka..

Ini pula sotong korita..menghias kawasan Shoping yang sangat sibuk ini..
Ha ada pelajar Jepun mari mari bergambar bersama...

Alamak lembu hitam pula kena gantung..ini tanda dalam bangunan ini
ada restaurant hanya menghidangkan daging lembu ..alamak best lah jalan-jalan sini.. 

Hello Kitty Lala..huuu!! sini rupanya asal Kitty lala..banyak kitty kat sini..
gebu-gebu...ambil satu untuk Alya..
Haha anjing kena bagi baju...tak ganas kecil ja kelihatan macam kucing..
tuan dia jalan anjing tu jalan.tuan belek2 barangan jualan anjing duduk termenung..
Alamak ...apa lah kena trend..anjing di Jepun semua ada tali dan berbaju lah..

Huuu!! antara moment indah terasa...INDAH  TERASA...

Ok lah habis dah wayang... Etuza agak rasa malas nak bagi nama ..
semua tempat ni..seminggu pun tak habis jelajah 
di shoping center ni..riuh pikuk ..huuuuu!!! the best travel...

NOTA: Mohon maaf ya ..setakat gambar berbicara. Harap anda faham..
TERIMA KASIH SUKA MELIHAT.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

10 ulasan

senang lah klu nak mkn . tgk replika binatang jer dah tau apa ada di dlm ...

Wah bestnye pg jepun ye..boleh mempelajari dan melihat budaya dan profesionalisma disana

As'sama CM dan Saf..ini saja jadi memori Etuza, sekarang ni hanya mampu melihat Jepun di TV ..program Jejak Jepun Oleh Artiz Zizan kan..ada juga bebarapa tempat paling menarik iaitu di Universal studio..tak puas sana..lepak2 bergambar..Jepun negara bersih

Banyakl lagi gambar tercicir, sayangkan kalau tidak dikongsi.

Alahainya kecilnya anak anjing tu, cute jer berbaju....

ketam tergantung...lembu tergantung..mmg kreatif cara mereka utk menarik perhatian..

Bestnya..salah satu negara dalam wish kita yang belum sampai..

anjing tu berbaju kerana cuaca yang sejuk..

Travel mmg BEST itu sbb JM kalau x dpt travel rasa nk migrain heee

teringin sangat nak ke jepun ni..tengok jejak jepun makin teruja..

Seronok dapat menjelajah negara orangkan Cikgu..... Yang tak menahan ada lembu seekor kat atas restoren hihi takutnya....

As'salam terima kasih pada semua drop komen teman blogger akan singgah juga di blog teman ya

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger