Marigold For Health For Life

Marigold For Health For Life

FIRSTLY : Hello JM - Etuza Dah Terima Hadiah
( Wow!!!x3)
Etuza blog Link Iklan Hebat Marigold For Health
Dari Syarikat Nuffnang!!

Huuuu!!! Lis Surihani pun ada! Gempak Sakan...

Tengok Duta Minuman Marigold For Health.
Terbaik Nuffnang.

KLIK SINI untuk Info Lanjut.

 Keperluan Kalsium Zat Dalam Susu
     Menurut kajian kesihatan bahawa 95% dalam tubuh badan kita mengandungi kalsium yang terdapat dalam tulang dadan dan gigi kita. Jika kita tidak peka mengekalkan kandungan kalsium dalam badan kita maka akan menyebabkan kekuatan tulang kita beransur hilang. Oleh itu kita harus mencari jalan untuk menjadikan gigi dan tulang badan kita tetap kuat dengan adanya kalsium yang mencukupi dalam badan kita.

   Satu jalan yang terbaik untuk kekalkan kalsium dalam tubuh badan kita ialah dengan mengamalkan meminum susu yang bermutu tinggi. Nuffnnag hari ini menegaskan bahawa brand milk Marigold For Health adalah pilihan terbaik mengandungi calsium yang diperlukan oleh badan kita. Selain kualiti dan jaminan HALAL, maka kita sebenarnya tanpa ragu-ragu untuk membeli dan mengamalkan meminum Milk Marigold ini. 



      Minumlah susu Marigold For Health yang ternyata sangat kualiti dan dijamin HALAL. KLIK SINI untuk info Kualiti & Kehalalan Marigold For Health. (Kalau macam ni nak beli lah)
      



    MARIGOLD Asian Drink, MARIGOLD UHT Milk, MARIGOLD UHT Fruit Drink, MARIGOLD 100% Juice, MARIGOLD Sweetened Condensed Filled Milk, MARIGOLD Sweetened Creamer and MARIGOLD Evaporated Milk.




Tanpa disedari sebenarnya Family Etuza selalu membeli Milk Brand Marigold! Oyes!!

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

19 ulasan

saya pun selalu beli..tp biasanya saya campurkan dgn air kosong utk mengurangkan rasa manisnya..

Anak kakak sukalah tapi kakak lebih suka lemon fresh perah sendiri buat sendiri aje:)

JM pun suka jus oren dari peel fresh nih

Aha...cikgu dah terima ye...ok..lega rasanya...cuma harga pos laju lagi tiggi nilainya dari harga ole2 tu hihihih...so sudilah kiranya cikgu terima ol2 yg x seberapa nilanya tu..

Terima kasih kerana menjadi salah seorang top komentar di blog JM

JM masih cuba utk update blog 2 hari sekali tetapi masih belum mampu dan sempat utk berbuat demikian..kekangan masa

Mmg sedap tu cikgu...hilang haus kalau minum marigold ni

Anak2 sayapun suka, rasa buah segar..

Amboi2 JM, mentang le akak tak sempat nak layan blog, bertalu2 ulasannya, mana aci dik...

Dari semenanjung ke tu?? Baiknya JM.. Untuk akak xderpun, ahakkkk

akak umi nye dalam perjalanan..2-3 hari lagi sampai lah tu

JM jgn risau, akak gurau jer..

saya suka saya suka....
bestnya jus mangga

Dah sampaipun, alhamdulillah.

yeay...lega rasanya :-)

Terima kasih ya, nnt akak upkan entri, mlm ni mood kurang, tgh hiburkan hati kat sini, hu3

hamoi...mesti best tu :-)

best ke sedap jus mangga heee...Arz...nape x de pic profail yg hensem tu

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger