Keunikan Grafik Statistik Blog Etuza

Keunikan Grafik Statistik Blog Etuza

Blogger Wajib Lihat Grafik Pada Blog.

Ini tampilan grafik statisik pencapaian 
blog Etuza hari ini.
Ada dua tampilan grafik statistik yang menarik 
untuk kita lihat.

Grafik : Kalau Seminggu hingga 21/12/2014
Grafik : Kalau setiap masa, minit saat atau jam .

Unik kan...Tapi jika 21/12/2014 pada
paparan grafik hari ini MENCANAK LAGI TERLALU TINGGI.
Syukran ya Allah ada yang suka baca di blog Etuza.
Alhamdulillah.

Grafik : Kalau ikut hari  ini yang dilihat pada kemarin. Ini
grafik tampilan..amat tinggi .ada blogger kata MENCANAK.
Grafik: Kalau ikut harian inilah..pada 20/12 - 21/12/2014
Grafik melonjak sekali lagi..biasa mendatar saja..

Terima kasih Google dan juga blogsopt.com.
Di blog anda pasti lagi menarik berbanding Etuza.
Tak perlu malu melihat grafik blog anda kerana
kita WAJIB menghargai kuasa google dan blogsopt 
untuk merealisasikan blog kita di online maya.

By : Etuza/21/12/204

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

14 ulasan

alamak tak suka tengok grafik ke ni ..nampaknya etuza syok sendiri tengok grafik ..))

Erkkkk xder orang komen ya?? Maaf Cikgu, baru sempat tengok blog..

Entri apa ya yang telah membantu graf tu mencanak naik?

Tahniah buat Cikgu..

tahniah cikgu..makin hari semakin naik grafnya,..

wah..naik byk ya..tahniah

Saya pun suka check ni.
Tak ketinggalan check PV.

Alhamdulillah.. tahniah cikgu Etuza.. semoga terus sukses ye.. :)

Aktif sungguh cikgu berblogkan....

waaa, ktif berblog :)

wahh....jgn kata cikgu ..JM pun suka check grafik picture ni

biasanya traffic blog JM ada naik dan turun nya..almakumlah salah sorang blogger yg malas nk update blog...rajin blog walking je huhhu

ramainya tu yg HITS blog cikgu sehingga boleh cecah ribuan..Tahniah..semakin di kenali ramai blog P&M ni

siapa yg tak suka tgk grafik...JM suka tau :-)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (430) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (363) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (292) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger