Kehebatan Kuasa Canon Imej Etuza.

Kehebatan Kuasa Canon Imej Etuza.


Terima Kasih Photoscape Vol 3.7..
Dikuasakan Oleh Blogspot.Com..
Dijayakan Oleh Google.Com..
Blogger Etuza Blog Pesona & Mustika..
18 hb Disember 2014.



Motorsikal ini bukan milik Etuza. Semasa di KFC Keningau
 nampak lawa..Lalu Etuza post dekat-dekat dan jadilah seperti ini...
Etuza edit buat blur sedikit agar nampak ada keunikan gambar ini.

Kepada pemilik motorsikal modenas ini..
Etuza ucapkan terima kasih...kerana 
gambar Etuza berjaya di ambil oleh Azie..
Semasa balik dari KFC Keningau. 

Ada tiga motor yang Etuza lihat..
warna merah, putih dan hitam.
Tetapi motor  hitam berkilat ini menjadi 
lokasi selfie Etuza hari ini. Banyak
gambar di simpan hari ini sepetang
menemani mama Azie dan Alya di Keningau.
Untuk teman maya..hanya blog 
Pesona & Mustika..

By Blogger Etuza.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

17 ulasan

Alhamdulillah terima kasih nanti Etuza jenguk ya... MK LIM

Wa, pa, blelah beli 1 nnti hihi

inshaAllah mal belajar tul2 pasti dapat ..dapatkan lesen cepat2 baru selesa memnadu..usah bertangguh lagi dapat kan lesen..ambil kesempatan ja bergambar tu mal..hhhehehe

naik motor...senang..tak payah tempuh kesesakan...

ya betul ada kebaikan tersendiri bila ada motor ni..mudah cepat..yg penting hati2 kan Madam kamsiah

Kiranya model motosikal semalam ya & Azie merangkap jurugambar..

Cantik gambar tu..

Terima kasih ..ya.Khabar dari JM dia travel lagi..moga dia selamat pergi dan kembali ke tanah air. amin

wahhh...cantiknya motosikal tu nampak baru..Modelnya juga kacak dan hencem kekekeke..kalau di semenanjung, ada moto letak sensor lalu tepi je dah bunyik so jgn sesiapa cuba mendekati.

kenapa x boleh tiggalkan komen nih uhuhu

satu je JM kelakar..bergambar dengan motosikal pun boleh jadi modal untuk update ke dalam blog ehehe

...) terima kasih JM

sempat lagi posing kat moto tu

agak2 pemilik motosikal tu baca x hehhehe

dia tak tahu kot blog Etuza ni.tapi jika Etuza kenal pasti nak bagi kad blog ...)

Betul tu JM, itu baru motosikal biasa2, kalau yang berkuasa tinggi, lagilah nampak hebatkan?

Ada juga penyakit was2 cam akak erkkkkkk

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger