Jom Menderma Kepada Mangsa Banjir

Jom Menderma Kepada Mangsa Banjir

Jom Menderma Kepada Mangsa Banjir Dengan Ikhlas.

Salurkan  Ke Bank Ini ...InshaAllah Allah Melihat
Apa Juga Amal Kita Sebagai Amal Jariah 
Dalam Menuju Ketaqwaan...

banner iklan ini di copy past dari Blog SINI Blog
Asam Garam Kehidupan...Tahniah kepada Puan Nor Azimah


Semua banner iklan rayuan menderma kepada mangsa banjir
ini Etuza Copy Paste dari laman Puan Nor Azimah Blogger
Klik SINI untuk infor lain...

Kalau ada kelebihan menderma lahdengan seikhlas hati. InshaAllah Allah adamelihat tiap perbuatan kita. Salurkan biar sedikit..itu lah sebesar-besar pahala dari yang maha kuasa.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

14 ulasan

jom ramai-ramai kita mnderma :)

jom tahnia ya Deanna M..terima kasih datang ke blog Etuza

sambil tu jangan lupa berdoa untuk mereka..kasihan, semoga mereka tabah

Bersama kita berdoa & membantu apa yg termampu.. in shaa Allah...

Macamana anak cikgu? Terlibat tak?

Mudah2an dengan bantuan ini, dapat meringan bebanan mangsa

Semalam sy ada komen tapu rasanya tak masuk dek line tak gitu baik..

Terima kasih buat Cikgu & isteri sebab bertanya khabar kami di sini, alhamdulillah kami baik2 cuma masih belum boleh balik ke destinasi sebab semua laluan utama ke bandar & taman perumahan kami di naiki air..

Hati tidak keruan, risaukan keadaan rumah, pejabat & dokumen2 penting, mudah2an semuanya ok..

Alhamdulillah, terimakasih cikgu, kita tak dapat nak bantu banyak, moga dengan cara ni kita dapat perpanjangkan info supaya yg lain dapat membantu

err..bole tegur satu, kat bloglist hensem tu kan ada blog titisan nurani tu..kzakie tuan blognya tu perempuan, masuk kat bloglist beautifully patutnya..cikgu jangan marah yea.

alhamdulillah...JM telah salurkan sumbangan melayu islamic relief association

alamak!! JM mention kat sini..nanti di katakan beri sumbangan tapi heboh kat org huhuh

betul tu bro KK..x semestinya sumbangan dalam bentuk wang ringgit, doa juga satu sumbangan :-)

ahakss...nasib baik kak Azie perasan..tak pe..maybe cikgu Etuza x perasan tu...nanti beliau tukar :-)
ehh..JM lak menyibuk kat sini

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger