Hadapi Tiap Masalah Dengan Tenang!

Hadapi Tiap Masalah Dengan Tenang!

Ada Masalah Diblog, Ada Masalah Hari Ini,
Tak Apa tangani Dengan Tenang Dan Cari 
Punca Masalah Itu. Yakinlah Akan Kembali Normal
Senyum Itu Sedekah, Senyumlah Ya Walaupun
Ada Masalah Melanda. 
By Etuza
Kekalkan keceriaan usah paksa fikirkan sesuatu diluar jangkauan minda.
Biarkan, tetapi harus usaha mencari jawapan. Agaknya ada VIRUS PC 
Etuza ni..baru juga FORMAT, antivirus is't OK ..updated.

Bila berfikir dan berfikir risau lah pula cepat ja jadi macam ini...
mintalah agar terus ceria dan masih tersenyum manis macam dalam gambar
tu..ala ...tak ada masalah tak selesai kan...

Kepada rakan Blogger minta korang KLIK dua laman ini ya!
Klik tau SINI dan SINI
Baru Etuza Tak Keseorangan Hadapi Masalah
Dalam Arena Blog
Dan anda lihat pemandangan Batu Caves Di Selangor.


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

12 ulasan

Asalamualaikum...Etuza ucapkan selamat berblog dengan tenang dan sabar lah jika hadapi masalah yang timbul..InsyaAllah masalah akan selesai...

Asalam ..Verty ..ada lagi ke..dah tukar ke embedded nak tengok selesai ke tak...

terimakasih bgtau saya kt blog saya rupanya ada juga masalah ni..beberapa blog kawan2 yg dilawati jugak ada yg menghadapi masalah yg sama..

Semoga masalah nie cepat2 settle.. leceh jugak kan kalau ada code verification nie..=D

Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya..InshaAllah

jika ada maslah hadapi dgn tenang baru awek muda..alahh..contoh terdekat cikgu etuza lah..contoh ke dua JM ahahahah...habis lah perasan

Rasanya masalah ni timbul bila kita menggunakan talian atau server bukan persendirian. Misalnya server Jabatan etc..

Betul tu Cikgu, kita perlu bertenang di dalam apa jua keadaan..

cuba cikgu etuza log out akaun google di semua device... dan sign in semula

mudah-mudahan selesai masalah cikgu etuza

Arz terim aksih ya..kenapa profil dah taka ada wajah ni..mohon maaf jika ada kesiulapan Entry review tu ada kekeliruan Etuza..mohon maaf ya

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (443) Ceritaku (429) Agama (383) Berita (383) Dunia Blog (337) Promosi. (312) Doa (310) Info Lelaki (272) Tips Blog (269) Pengalaman (240) Anak (223) Pendidikan (212) Nasihat (209) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (184) Berita Keningau (179) Hadiah (155) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Ekonomi (108) Sejarah (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (75) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Percutian (31) Award (30) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (23) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (20) Rasullah SAW (20) Artis (19) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (12) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger