Giveaway Untuk Bloggers

Giveaway Untuk Bloggers

Giveaway untuk Bloggers
    Giveaway Untuk Bloggers ( www.safirulamar,com)

Berlangsung Sehingga 28/12/2014

    Etuza rupanya terlepas GA paling gemilang cemerlang di Blog Kesayangan Etuza ni Blog yang Pentadbirnya Safirul yang mesra Etuza panggil Saf ( ringkas ) mujur klik blog Blogger Zarulfarhana blogger yang still study. Seperti juga Saf nampak selalu berbicara perihal study mereka. Teringat masa study di University dahulu huuuuummm!! memang sibuk banyak agsimet lah. Bahasa Inggeris lagi lah kena mantapkan. Kalau tak klik alamat lah Etuza terlepas GA ni. Ok tak nak buang masa mari tengok syarat GIVEAWAY Blogger Saf ni..Ha ini dia. Sangat mudah dan senang ja..

Syarat syarat penyertaan Giveaway untuk Bloggers

1) Letakkan Banner Giveaway untuk Bloggers  200px x 200px di entri masing masing, tulis lah ayat yang baik baik dan terpulang danbacklink kan ke entri ini.

2) Follow (ikut) Blog sponsor, dan jika masih belum follow, FOLLOWlah!  sila beritahu follower ke berapa bagi tuntutan hadiah kepada pihak sponsor, jika dah follow, abaikan sahaja mesej ini. 

A) Blog Anamizu ( done follow )
B) Blog Haffizul Iskandar ( done follow )
C) Blog Dr Shikin  ( done follow - linkbloglist )
D) Blog Safirul Amar ( memang dah follow pun..naik pangkat ke Ikon Gratify )

3) Letakkan di url entri penyertaan giveaway korang hanya di ruangan komen ini sahaja. selain dari itu tidak diambil kira. ( dah letak banner - Url pastinya )

Jemput tengok apakah GIVE AWAY Segmen ni..Huuuuu!!! Siapa tak nak..apapun tengok rezeki lah.Agaknya diorang nak buat RANDOM.ORG. Semoga ada tuah..hanya itu ja hyarapan.Ini dia habuan yang berjaya..sangat menarik dan mengujakan lah saf.
Tara ini dia ...

HADIAH GIVEAWAY UNTUK BLOGGERS.

Hadiah pertama
Telekung dan Mini Tasbih x 1 orang

Hadiah kedua
Custom made clock lokal produk x 1 orang 
Custom Made Clock-WORLD FLY WHITE (Jam Dinding) yang bernilai RM 75.00 termasuk penghantaran, sumbangan dari pop local Inc. untuk view Custom made lokal produk tekan SINI

Hadiah ketiga
Topup tambah nilai prabayar RM 10.00 x 3 orang

Hadiah ke Empat
2 Pcs SHISEIDO FACE MASK ( pencerahan wajah dan pemutihan) x 2 Orang

Hadiah kelima 
Wang Tunai bernilai RM 70.00 x 1orang

Hadiah Keenam
Wang Tunai RM 20.00 x 1orang

Hadiah Ketujuh 
Wang Tunai RM 10.00 x 1orang

Keputusan pemenang Giveaway untuk Bloggers ini, akan di tentukan melalui Random.org, kalau ada rezeki tidak kemana kan? kan? kan?  

Keputusan yang di keluarkan adalah muktamad. dan tambahan sponsor dan penyertaan untuk sponsor masih dibuka sehinggalah tarikh tamat pada 28-12-2014 (pukul 11.59 malam).

Nota : Sesekali join segmen dan GA ..kalau ada rezeki alhamdulillah. Dah cuba berusaha..orang lain juga berusaha..nasib lah ..bertuahnya yang dapat nanti. 

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

20 ulasan

blogger Safirul terbaik anjur GA gemilang macam in i ..teruja

selamat bersegmen cikgu...
lama tak datang sini...masalah internet..

selamat berGA yer cikgu...sy pon nak join jugak lah...hihiihihih

Selamat bersegmen Cikgu...

selamat bersegmen cikgu madi..

Selamat bersegmen cikgu & gudluck!

semoga berjaya cikgu etuza

betul tu..kita berusaha lah dulu join ja semua GA.. kalau bertuah dapat lah hihi.. tapi kan cikgu.. pernah saya join GA.. dua kali saya bertuah.. satu dapat pendrive satu dapat topap... blogger mtk details semua la.. saya bagi ja.. saya tunggu punya tunggu smpai kesudah tak smpai hadiahnya...malas la nk desak ka ap.. kalau dia ikhlas dia bagi.. bukn kita keluarkan duit pon...

selamat bersegmen Etuza..

eehh lupa nk ucap.. selamat bersegmen ckgu...

sedih pula macam tu zarul harap xa berlaku kalau ada rezeki kan...harap saf dah dapat hadiah dari etuza...risau jga dah lama

Good Luck Etuza =)

Eh jom join giveaway blog Zarith pula. Hadiah berupa 1gram Gold bar =) Berakhir 31 Dec 2014 ni =)

Tq cikgu. Yg kiriman dr cikgu tumasih tdk terima. Tak apa la.

gud luck cikgu ! :)

Zarulfarhana, mungkin sebab pos biasa kot, kadang ia tercicir @ posmen tersilap hantar tidak seperti alamat yang ditulis

Saya pernah gak alami masalah yang sama tapi fikir positif.. mungkin salah satu sebab seperti di atas.

Zarul..maybe x de rezeki lah tu..harap2 penganjur lain tak mcm tu lah kan

Cikgu...bagaiaman..berjaya ke tidak..hadiah pun menarik tuh

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (433) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (368) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (294) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (203) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (179) Berita Keningau (173) Hadiah (150) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Sejarah (103) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (24) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Makanan (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger