Gambar Kiriman Dari ICT Shah Alam

Gambar Kiriman Dari ICT Shah Alam

 Gambar Kiriman Dari ICT Shah Alam Selangor.
Ini Hasil Kiriman Ustazah Rina Di What sup
Etuza komgsikan kepada teman maya..sebagai
Kenangan Dari Ustazah Rina Hasan.

Ini gambar kiriman Ustazah Rina di Shah Alam.

     Etuza tengok kiriman gambar Ustazah Rina serta keluarganya itu kelihatan ada seperti pokok bunga bercahaya warna-warni. Sangat menarik sekali dan terasa ingin tahu. Ustazah Rina menyatakan gambar di ICT Shah Alam. Lalu Etuza search di google wah! ternyata sangat menarik sekali iaitu dikatakan SHAH ALAM, BANDAR PALING BERCAHAYA DI MALAYSIA.  Teruja seketika melihat gemerlapan bunga-bunga ketika malam di ICT Shah Alam.
 Lokasi dan Alamat I-City :
I-City
D-1-4 Jalan Multimedia 7/AJ
Seksyen 7
CityPark, i-City
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
RM 2.00 bayaran masuk pada pembacaan Etuza.
Pastinya kehadiran se awal jam 8.00 malam amat ramai
dan meriah kawasan ini.
ini juga kiriman Ustazah Rina hasan..sangat cantik..
Kini menghiasi laman P& M.

Nota:Terima kasih ustazah Rina dan selamat menjalani kehidupan bersama orang tersayang dengan hati bahagia dan gembira selalu. Hanya kenangan menjadi ingatan ketika bersama bertugas di SK. Penagatan, Keningau.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

23 ulasan

hai etuza! saya pon tak pernah pegi icity walupun duk dekat ja. orang kata bila masuk tu byk lagi entry fee yang kene bayar. just be prepared untuk itu :)

oo ya ajim ..banyak ya perlu di bayar..kala malam bercahaya ..tengok pokok2 bunga bergemerlapan..sangat cantik..kala malam..tu ajim..ada masa pergilah ya..

Tu ustazah Rina yg berpindah hari tu ke cikgu..

anak2 dah byk kali minta ke sana cuma duit simpanan belum mencukupi.

Sudah lama tak pergi i-city, bila berada di sana semua perlukan duit..

wahh i city bestnya....

done folloe etuza.. sory lmbat baru online guna laptop... thanks ya

kalau nak pegi sana kena tunggu seawal jam 4 petang kot, hari tu pegi pukul 6 pun tak dapat masuk sbb parking dah penuh, jenuh pusing tak dapat masuk juga, nasib baik anak-anak tak memberontak.

ms mula2 buka dulu, msk foc je...just byr tiket RM1

Etuza berdoa moga abe dapat bawa anak2 ke sana suatu masa nanti..etuza tengok wow!!!.kita sertai dengan niat yang betul baru Allah izinkan..inshaAllah

Bayaran masuk ke i-City mahal skrg..mcm2 ada di sana..RM10 hanya utk parking..belum campur yg lelain lagi..walaupun dekat..JM baru jejak kaki seklai sahaja....yang pasti view di I-city mmg cantik tapi waktu mlm je lah...

oo macam tu..beruntung orang2 sana lah ada ja aktiviti ..banyak pengisian jika kita nak kan..tak apa Jm suatu masa ada kelebihan ..pergilah rakam keindahan kan tak salah tu ..tak buang masa..kan blog ada tempat mengadu kepenatan...hilang rasa penat terhibur nampak blog travel JM..keindahan Malaysia di lupa jangan di ingat harus..))

Kesiannya anak2, nasib baik mereka ok..

in sha Allah..ada 'partner' nanti JM travel aroun msia pulak hihih

sy penah masuk sekali jer...masa bwk akak sy dgn anak2 dia...tp tu pon 2@3 tahun dulu...tapi lampu2 dia mmg chantek...cuma bila nk masuk tu kena byr itu ini...so ktorg amik gmbr kt tpt yg xde byr jer laa...jimat..hihihih

Kalau bajet sikit, kena fikir banyak kali, kesian anak2 sebab setiap permainan dikenakan bayaran

Jom JM kita ke i-city, insya allah di dalam list kami dalam masa terdekat

Masalahnya kamera akak tak.cantik ambik gambar malam, maklumlah kamera murah jer..

selamat bercuti nanti kak Umi

tukarl a ke DSLR...ekekek..JM pun guna camera TAB dan Camera Compact Lumix je

Yeay...Zarul dah datang..mesti cikgu Etuza kena 'serang' nanti hihhihi

Nak beli DSLR boleh tapi perlu belajar dulu.. barulah dapat ambil gambar yang menarik..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger