Blogger Safirul Amar Terima Kasih

Blogger Safirul Amar Terima Kasih

Ucapan Terima Kasih Kepada
Blogger Safirul Amar & Tahniah

Welcome Ke Bloglist Ikon Gratify.

Banner edit photo by : Blogger Etuza.

       Etuza mengambil kesempatan mengucapkan ribuan terima kasih kepada blogger Safirul Amar kerana telah meletakkan header Etuza dalam ruang slide show Promot blog By : Safirul Amar pada header blog Safirulamar.com. Satu  hadiah yang Etuza rasa membahagiakan dan menggembirakan Etuza sepanjang Etuza berbloging. Terima kasih sekali lagi.Klik Sini jika mahu tengok. Simple ringan blog Safirul. 

     Dengan itu Etuza ( sebenarnya dah lama niat ini tapi nilah selalu tak berkesempatan ) hari ini 16/12/2014 megesahkan blog dan blogger Safirulamar di masukkan ke dalam bloglist terbaik Etuza iaitu bloglist Ikon Gratify. Tahniah saf dan semoga blog kita ada manfaat kepada ramai orang. Semoga juga saf dapat hadapi peperiksaan dengan aman dan tenang serta mendapat keputusan yang cemerlang nanti ( katanya sedang ambil exam hari ini ). Kepada anda sila klik blog SAFIRULAMAR SINI pasti nampak kelebihan blog yang terbaik ini.

Nota: Terima Kasih dan Tahniah Blogger Safirul Amar Azmi.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

12 ulasan

OK.. lepas ni kakak klik ke sana pula

Ya silakan hanum..pasti nampak keunikan blog ini..

Pengikut ke 230. :)

oh singgah blog cikgu. erm japlagi nak singgah blog safirul la pulak! jom baca entri saya pasal kamera instax

Tahniah Safirul kerana blog terpilih oleh cikgu Etuza untuk di masukkan ke dalam Icon Gratify tu

Tahniah safirul amar

dapat sudah tu sijil..sory xda msa online...

tahniah Amar dan taniah utk cikgu jugak...

Semoga ikatan ukhwah terus erat terjalin...

Tahniah... semoga ukhwah sentiasa membawa keceriaan serta keberkatan... aamiin.. :)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger