Bila Rambut lelaki Diubah.

Bila Rambut lelaki Diubah.

Pesona Lelaki Bila Style Rambut Berbeza. Lihat
Keadaan Wajah Anda.!

Gaya Tampilan Wajah Lelaki Bila Rambut Diubah.
Lihat Ada Perubahan Kelihatannya.

Model Lelaki : Anak Lelaki Etuza..

Asalamualaikum Puteraku di kejauhan..
Selalu lah jaga diri dan peribadimu..
Selalulah ingat pada yang menciptakan kita..
Tiada lain Dia lah yakni Allah
Yang memberikan kita kesempurnaan fizikal..

Selain itu ingat ayah dan ibu..
Saban waktu berdoa dan berdoa..
Untuk mu di kejauhan..
Usah lupa SOLAT..
Tiang agama..
Usah leka dengan kawan-kawanmu..
Kuliah dan pastikan semuanya 
lancar, agar kehidupan mendatang..
Lebih membahagiakanmu.

Nota: Gambar di ambil dan di jadikan penghias blog.Doa seorang ayah yang menyayangi permata yang Allah anugerahkan. Alhamdulillah melihat dia terasa damai dan tenang jiwa ini. Syukran ya Allah..dia sihat di sana.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

14 ulasan

bila dia mengubah gaya rambutnya..nampak semakin matang...makin hensem hehe

Madam Kamsiah secara kebetulan ja tu..Etuza perhatikan apa yang menjadikan wajah dia berubah ha pada rambut, sebab etuza tengok berubah pada 4 gambar dia ..so Etuza buat entry hal rambut lelaki..dia tak sedar wajah dia begitu bila rambut diubah..harap2 baru solat tulah rambut naik ke atas..Bersangka baik hehehe..

Besar dah anak bujang Cikgu, hendem bangat maklumlah mewarisi ketampanan bapa & kejelitaan ibunya.

Asalam cikgu, rambut memainkn peranan penting.dpt mgubah wajah sesorg.nmpknya agak lbh matang

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Umi..terima kasih menyukai gambar anak lelaki Etuza..biasa ja tu..kalau pandai kemaskan rambut ok ..ni gamabr lepas naik motor lah ni...)

salam kenal...

saya tengok sekilas pandang, Etuza Etuza ada ke Jepun.. boleh lah nanti baca pelan2 kat sini...

rambut penting , hehee . amin :)

RAMBUT adalah mahkota..penggayaan rambut juga mengikut usia...gambar no 1 dan 4 gayanya seperti budak sekolah yang CUTE dan gaya rambut no 2 dan 3 lagak seperti lelaki macho dan matang...apa2 kedua2 gaya rambut mmg memikat hati JM ahaha...dek kerana anak lelaki cikgu ni hensem...

gaya macho bila ubah penampilan rambut..hihihih

Salam, orang lelaki tak banyak aksesori kepala/rambut untuk diubah gaya dan style....tetapi jika bijak ia akan merubah sedikit rupa paras asal...samada menjadi lebih segak atau sebaliknya...

tiada yang mengembirakan hati seorang ibu dan ayah, melainkan elihat anaknya sihat.
Nikmat yang perlu disyukuri

Itulah hebatnya stylo rambut ye.....yg kiri atas nampak remaja....
Hensem anak cikgu....

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger