Versi Anak Lelaki Etuza 2005

Versi Anak Lelaki Etuza 2005

Versi anak lelaki Etuza ke 4 & ke 5
Masih ada lagi pula dalam album Backup 
PC Aspire Etuza.Ha tengok anak lelaki..
Nick Irfan yang Red Car 
Ismat Afif yang White Car 
Tengok anak lelaki...

Masa ini tahun 2005, ketika itu Etuza baru balik dari Universiti Malaysia Sabah, rindu tul dengan anak saya ni masa tu umur afif lima tahun nick irfan 7 tahun, hadui habis dikerjakan masa tu, agaknya mereka rindu sangat dengan ayah diorang ni. 
Masa kepulangan Etuza ada lah beli ni kereta mainan remount control. Mahal juga tu siap dengan bateri yang kuasa power. Kebetulan juga rumah baru siap ..hehehehe bab hias rumah masih kuno..tak faham nak hias. Balik ja rumah kosong..habis duit belanja sambung pengajian first degre. Orang rumah pun sporting ja.  
Irfan memang kuat usik adik dia, apa yang afif ada dia kebas, hadui masa tu afif tak henti2 menangis, yang pelik lagi afif paling manja dari irfan..huuuuu! cemburu irfan meluap2 di tolak adik hingga patah gigi depan 4 biji sekali patah tau!. Kesian...
Mujur nampak gambar diorang ni tadi sebelum nak ke pekan. Ada yang nak beli produk so layan dulu diorang. Kemarin Etuza dapat cal ada yang close botol besar 3000 biji spirulina. Lumayan tu..so nak pergi dulu ..Blogwalking tergendala petang ni. Insha Allah ada line kuat dapat BW. InshaAllah.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

12 ulasan

Menggamit kenangan lalu yer Etuza... Comelnya dorang tu...

walaupun kesian tp kelakar bila baca tentang patah gigi 4 batang seklaigus dek kena tolak..

Kenangan dulu tetap segar diingatan..

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

anak lelaki mesti x boleh lekanga ngn kereta main kan..kalau anak perempuan mesti dgn anak patungya..tul tak

Comelnya dia.. uncle nak join main kete boleh tak hehee.. :D

Irfan, irfan ( sama nama dengan anak buah di kampung).. Gamaknya sekarang suka menyakat adik tak?

Hehehe sedapnyer nama diaorg ....Ni mengenang balik kisah lama la ni Cikgu Etuza..

Ala Lya lupa la nak bgtau yang Cikgu taya kat blog Lya ..Hadiah Cikgu belum sampai laghi nanti dah selamat sampai kat tgn Lya ..Lya bgtau okeyy..

Betapa manisnya memori semasa anak2 masih kecil dan sedang membesar...

skg besar sdh drg kan....wah alhmdulillah rezeki buat anak2 ..semoga terus maju bersama elken

dah besar mereka sekarang ni MV...

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (233) Pendidikan (220) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (108) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger