Steel Kuali Kualiti Dan Cepat Masak

Steel Kuali Kualiti Dan Cepat Masak

Set Alat Memasak Steel Yang Tidak Boleh
Dilepaskan Peluang Mendapatkannya.
Kuali Steel Brand Elken Kini Milik Etuza

Anda memang tahu widget Elken pink dalam blog Etuza, menunjukkan Etuza adalah golongan dari kelab Elken Malaysia.  Ada sebab kukuh kenapa Etuza bertahan di Elken. Ada jawapan yang meyakinkan anda jika ada masa Etuza terangkan kenapa Etuza sebegini kukuh bertahan di Elken. Satu saja untuk anda, demi anak, kerana anak dan nak sihat Etuza mengambil peluang di Elken.( Kesihatan yang ada adalah juga dengan izin dan rahmatNya-Kita hanya mampu berusaha)
2013 pada bulan November - Disember Etuza sangat tertarik untuk menghadiakan set kuali steel yang sangat kuliti dan merupakan idaman tiap suri rumah seperti dalam gambar. Iklan itu menunjukkan produk ini akan menjadi PERCUMA apabila seseorang ahli Elken mengumpul mata sale valume dengan belian sebanyak RM 3 ribu ke atas. Selama 30 hari sale, adalah sesuatu yang mustahil jika kita berusaha kita tak dapat menjual produk besar dalam industri Elken. Alhamdulilah Etuza dan isteri telah berjaya mendapat kan produk set kuali steel ini pada masa itu. 
Etuza ada bertanya kepada isteri apakah benar set kuali ini berkualiti. Respond dari isteri katanya, cepat masak, cepat lembut dan sangat sesuai untuk memasak jenis daging, kalau nak buat sup atau kuah ni lah kuali yang bagus katanya. Alhamdulillah happy Etuza dengar kegembiraan isteri menggunakan kuali steel ini. 

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

10 ulasan

Steel memang berkualiti & berat, kat rumah ada periuk tekanan steel, lebih 10 tahun tapi masih elok..

produk Elekn memang berkualiti...tp saya cuma pernah beli beberapa kali ja..:)

suami yg penyanyang memahami isteri..siap hadiahkan perikut steel ni..lagi rajin dia memasak utk suami tersyg tu..

JM ni malas memasak..maybe kalau ada org hadiahkan perikut maybe rajin sikit..ehh ye ke ahaahah

Alatan steel tahan karat, lagi pun kekalkan kepanasan masakan lebih lama...

wah elken pun ada set kuali...berapa lah ni cikgu

@Jari Manis

JM.. biasalah dik, membujang tentunya malas nak masak, tengoklah nanti bila dah kahwin..pasti bertukar 360'..

Produk hebat seharusnyz dikongsi bersama..

Wahh bestnya klau dapt hadiah hehehe..mesti masak lg sedap ni..

harap2 rajin bak kakt kak Umi ALya tu..risau bukan sbb rajin taopi kerana terpaksa hhahah

@Jari Manis

Insya Allah, biasanya naluri seorang isteri & ibu akan merubah segalanya.

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (233) Pendidikan (220) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (108) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger