Sila Take Note Mulai Sekarang Klu Kuiz Berlegar Kini

Sila Take Note Mulai Sekarang Klu Kuiz Berlegar Kini

Etuza lekatkan banner klu pada kuiz
Macamana ni Etuza pula lah BERDEBAR!
ya risau jika ada halangan..hehehe..
Doa kan agar lancar segmen pencarian ini.
Terima kasih..
Tiada rahsia ..terduga 
commitment/ kemahuan / usaha 
dari anda sahaja..
Klu kuiz...
yang bakal anda jawab.
Khas perhatian kepada Blogger 
Malaysia yang join Segmen Pencarian
Anugerah Tropi Blogger Malaysia 2014
Anjuran Pesona & Mustika.
Jangan terlepas membuat analisis.

( Kertas yang lawa dan pen anda semua 
ada sudah tak di sediakan..
semalam entry bagi info kertas
dan pen kena ready )
* Bagi tunjuk mana kertas 
pen anda tu..acah ja..


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

14 ulasan

Ha'aaa rakan2 yang lain, meh join cepat2, sempat lagi ni, insya allah jika dah rezeki takkan ke mana...

Asalam huuuu!!! berasap nak buat semua nak anda selesa dengan blog Etuza ni, ya..ini lah klu2 pada kuiz yang bakal anda jawab esok. Tunggu apa lagi buat analisis sebab itu etuza arahkan sediakan kertas kan...pen bagai. tulis sekeratif anda jawapan nnati tunjukkan pada Etuza...

@umi alya
Asalam umi nampaknya umi telah mendahului take note maha penting ini..cayok cayok lah ya UMI

@umi alya

good luck kak Umi..JM sokong dari jauh ye

kalau x tulis atas kertas tetapi terus sahaja email..boleh kan...JM punya tulisan seperti doktor x bertauliah

Semoga berjaya semuanya...

Semoga berjaya semuanya...

saya kurang faham mohon sedikit pencerahan Cikgu Etuza

@aRz MoHa
Asalam..aRz..sila perhatiakan banner tu ada tak nampak perkataan ( kerjaya, hobi, makanan, dunia blog dan lain-lain ) ada kan semua tu ada kaitan dengan kuiz. kena z=sabar ya..ikhlaskan hati mudahkan dan seneng2kan hati ya..inshaAllah x ada yang rumit. Cuma yang pasti tetap ada pemenang 1,2,3..

@Jari Manis

JM..
Cikgu Etuza dah bagi AMARAN KERAS, tiada andaian siapa pemenang, xmo tolak kiri kanan, depan belakang, sekarang ini JM dan kita semua kena berusaha keras rebut TROFI tu, harap maklum..

(JM.. jangan marah dear, hi3)

@umi alya

JM rasa nk beri laluan kepada yang lain :-)

@Jari Manis
good luck JM cayok2 ya

@Jari Manis

JM
akak x berani nak komen daa, kang Cikgu Etuza kuarkan amaran kali kedua pula, hi3..

Cuba JM jangan tak cuba..

@umi alya

kak Umi..JM makin keliru sekarng hahaha..nk nyanyi lagi keliru jap arghhh

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (434) Ceritaku (418) Berita (380) Agama (369) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (295) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (204) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (180) Berita Keningau (175) Hadiah (150) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (117) Sejarah (104) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Percutian (25) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger