Sila Cepat Baca ( Cabaran Sudah Bermula )

Sila Cepat Baca ( Cabaran Sudah Bermula )

Kepada semua blogger Malaysia yang join Pencarian Anugerah Tropi Untuk Blogger 2014 anjuran blog Etuza, mari cepat baca informasi yang diberi dalam banner di bawah. Minta baca dan fahami apa yang Etuza tulis dalam banner itu, iaitu terdapat 5 pemberitahuan setakat ini.
( klik INI dan SINI ) baca dan banyak lagi info-info memperkatakan anugerah tropi untuk blogger di laman Etuza ini.

Ok tak apa Etuza tulis balik ya, sebab mana lah tahu ada yang tidak puas hati bila tidak jelas tulisan kerana latar bergambar warna.
Infor anugerah tropi untuk blogger Malaysia 2014.
Harus ambil perhatian dan tindakan.
1.Setiap blogger kena sediakan pen hitam dan kertas untuk catatan mulai sekarang.
2.Tulis no soalan dan hanya jawaban sahaja yang perlu ditulis. Tulis jawaban dahulu di kertas, tulis dengan kemas kalau kreatif lagi best.
3. Tugasan anda ialah menjawab KUIZ dan 10 soalan KUIZ akan dikemukakan.Kuiz mudah sebab itu anda perlu membaca tiap entry Etuza di blog Pesona & Mustika.
4. 16hb Nov jam 5 pagi soalan KUIZ akan anda ketahui. Cari widget atau logo Anugerah Tropi di blog Etuza. Mulakan menjawab yang anda sediakan itu.
5. Setelah siap tulis jawaban, segera anda taip dengan kemas atau gambar kertas jawaban anda. Jangan dahulu letak di posting wall blog anda, tetapi emailkan jawaban tersebut ke di akaun gmail Etuza di amohdazali263@gmail.com  secepatnya sehingga di tutup pada jam 2.00 petang pada 20hb Nov 2014.

Pengumuman keputusan akan Etuza beritahu apabila selesai memeriksa tiap jawaban yang perserta berikan.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

13 ulasan

Alahai lum buat lagi ..Nanti Lya blh tak huhuhu

@Akif Imtiyaz Adoii la ayat pon tunggang langgang sudahh huhuhuhu..Ok Cikgu Etuza Lya baru jer buat entri ..Sekarang baru faham hehehe .Okey tak sabar nak tunggu soalan ahad nanti ..All the best buat semua yang telah menjoinkan diri ..

ok..faham cikgu...soalan kuiz akan dikemukakan pg esok ya..

Insya Allah jika punyai kesempatan, saya cuba jawab.

nota: lama daa tak jawab kuiz..

Maknanya awal-awal pagi esok bermulalah cabaran. Selamat bersegmen dan gudluck utk peserta, semoga berjaya.
Maaf saya tak dpt joint, agak sukar utk berada di depan komputer pd pukul 5 pagi kerana sibuk di dapur sediakan sarapan utk anak-anak sekolah (di Kedah Ahad waktu kerja...)

assalam...kak cuba join ya..
http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/2014/11/pencarian-anugerah-tropi-untuk-blogger.html

Good luck kepada semua

goodluck...klo leh sy nasihatkan tempalte blog ni disimplekan skit hahaagk semak

Semua peserta dah hantar jawaban ke?? jeles weyhhhhhhhhh...

@umi alya

dont woory masih ada masa..JM x buat apa2 lagi masih pening

@kucing hitam

eheheehe

JM..
Jawab pelan2 ya dik, baca bismillah sebelum jawab, akak nak masuk keja dulu, insya allah ada audit hari ini..

(kali ini rasa relek jaa, langsung tiada debaran..)

Insya Allah petang nanti, harap2 kalau Internet ok, akak akan mulakan misi & visi merebut tropi yang didatangkan khas dari Sabah.. (hakikatnya tiadalah istilah rebut merebut tropi tersebut, kitakan bertanding secara sihat, tak ke gitu JM?)

@umi alya

ye..yee..kak :-)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (436) Ceritaku (421) Berita (381) Agama (371) Dunia Blog (327) Promosi. (301) Doa (297) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (214) Nasihat (205) Pendidikan (205) Kasih sayang (184) Rasa Bahagia (183) Berita Keningau (176) Hadiah (152) Pelancongan (133) Alam Semulajadi (122) Gambar (121) Sejarah (106) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (89) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (64) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Percutian (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Perkahwinan (21) Kucing (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger