Segmen Blogwalking By IJ #1

Segmen Blogwalking By IJ #1

Etuza join segmen Blogwalking 
by IrisJasmine ( Bunga Jasmine Harum Wangi Tau!)
Sebab : Simple sangat..kebetulan Etuza memang like BW ni, tambah ramai kenalan blogger dan ala kalau tak
buat aktiviti BW siapalah yang kenal blog awak kan..
Ini banner Segmen BW IrisJasmin..
Klik Banner ini untuk Join..

Tarikh tamat ialah pada 14 Nov 2014. So cepat-cepat join okay? <3 b="">

Lucky Blogger (akan dipilih melalui random.org):
Pemenang pertama x Topup RM20
Pemenang kedua & ketiga x Topup RM10

Memandangkan aku mungkin tak ada masa nak buat penghantaran barang guna pos laju, so aku cuma dapat bagi topup je. Insyallah next time boleh buat giveaway pulak kan. Haa itu baru akan dapat hadiah. :D 

Join la ramai-ramai! =)

*segmen akan automatik terbatal jika penyertaan kurang dari 20 orang. tak siokk ahh. ramai lagi best kan? so invite la kawan korang!! :D 
( Ramai-ramai kita join ya..manalah tahu rezeki anda kalau buka rezeki Etuza ..rezeki anda lah )

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

18 ulasan

selamat bersegmen etuza....

Selamat bersegmen..

BW antara penyumbang bertambahnya follower dan trafic yg tinggi

Salam singgah sini cikgu...selamat bersegmen dan semoga berjaya...

selamat bersegmen cikgu Etuza ye

thank you for joining. happy blogwalking! :)

Klik sini untuk Senarai Blogger

selamat bersegmen dan semoga berjaya Cikgu..

selamat bersegmen :)
http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-ij-1.html

All the best cikgu etuza

singgah dari segmen yg sama :)

selamat bersegmen dan good luck

Cik Mimie singgah dari segmen yang sama :)

http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-ij-1.html

Singgah sini dari segmen yang sama. Dah follow awak. Jom follow saya jugak >> Segmen Blogwalking Bersama IJ

Hi hi assalamualaikum ☺!!! First blog qila terjah hiks

Qila dtg blogwalking ni heee dari Segmen Blogwalking bersama IJ wiwiwwii! :)

hai selamat berkenalan. datang dari segmen irisjasmine yang sama. done follow :)

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-blogwalking-by-ij-1.html

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger