Misi Osaka Jepun Siri 7 ( Dinner Di Hard Rock

Misi Osaka Jepun Siri 7 ( Dinner Di Hard Rock

Hard Rock, sebuah tempat terkemuka Dunia di Osaka Jepun. Memang hebat kawasan di sini..Kala malam suasana gempak, ada pelbagai kegiatan seawal malam seperti ada pawagam dan acara shoping dengan barangan yang semuanya brand Hard Rock.
Tapi yang paling best di Hard Rock ialah makanan ( dinner) huuu!! kami kena layan terbest dengan diberi hadiah selepas bedal semua makanan, kemudian di hidangkan lagi aiskrim coklat serta kek. Lepas tu diberi tabung duit  lagi dalam bentuk bunrung hantu. Maklum lah kan Hard Rock. Ok layan gambar kenangan Etuza bersama geng. Memang kawasan Hard Rock penuh gemerlapan kala malam...dan tempat ni dekan dengan Hotel Universal Port ya, tempat tinggal ketika di Osaka.So boleh jalan kaki ja ke Hard Rock.







Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

8 ulasan

best tu dah sampai osaka ...

masuk tak universal studio tu

wahh...cikgu stay di Hotel mahal..kalau JM mmg x merasa lah jawab nye...pegi pun dlm trip budget itu pun almost 5K habis for 11 days

best...best..kalau boleh nak kesana lagi,kan..:)

sama lah gaya etuza dengan king kong tue..

bestnya dapat tabung lagi oh...

Untungnya ada pengalaman di negara orang

Bila agaknya nak kenal tempat orang?

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger