Misi Ke Osaka Jepun Siri 10

Misi Ke Osaka Jepun Siri 10

 Team Etuza ke Osaka Jepun sebenarnya
ramai menyertainya iaitu seramai 45 orang
di kalangan lelaki dan wanita.
Antaranya ini team Etuza..
Ramai sebenarnya Wanita dari Lelaki
yang menyertai program lawatan
ke Osaka Jepun pada Mei 2014 yang lalu.


Antara yang memakai Kimono
ialah Sherly Anthony ( Sabah )
Sukarni ( Sabah )

Kelihatan juga team dari Berunei
Darusalam..


Bergambar bersama peserta
dari Semeanjung Malaysia..
Tak sempat nak kenal mereka..
Ini dari team A Etuza dari Team C.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

7 ulasan

cantik2 pulak wanita tu yg memakai kimono...

Eh eh JM nampak tori gate yg cantik tu. Kat area mana ni cikgu. Kongsi lah sikit destinasi menarik sepanjang d osaka tu selain ke nara park. Pegi ke fushini inari x, kobe ke kyoto ke

@Jari Manis
Jm banyak cerita nak kongsikan, Etuza tengok dan baca balik tiap misi osaka jepun ..ala kadar ja..banyak perkara yang etuza tak ingat..nak search google pun hummm! line kat pedalaman Sabah ni low low dan low..ada masa laju sekep ja berblog kena sabar tu l JM..
ha di are ada gate tu ada tiang seribu kan...

@❤Kamsiah❤
memang lawa kan Madam kamsiah..mereka beli tu guna duit yen ..hmahal kot nda tau..Etuza beli kipas ja untuk mama ..

Semuanya usahawan elken ke cikgu?

wah! barisan jutawan2 Alken ke ni?

saya mau pakai itu kimuno

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (436) Ceritaku (421) Berita (381) Agama (371) Dunia Blog (327) Promosi. (301) Doa (296) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (213) Nasihat (205) Pendidikan (205) Kasih sayang (183) Rasa Bahagia (183) Berita Keningau (176) Hadiah (152) Pelancongan (132) Alam Semulajadi (121) Gambar (121) Sejarah (106) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (88) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (64) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Percutian (28) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Perkahwinan (21) Kucing (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger