Kata Juri " Ingat Mekah" Kepada Firman

Kata Juri " Ingat Mekah" Kepada Firman

Firman Juara AF 2014
Peserta dari Tawau Sabah.
Gemersik suara dia...
Hebat memang layak Sebagai Juara
Pakej Percutian 
Menang RM 50 000 dan Sebuah Kereta Vios.

Aman Af 2014 Naib Juara
Pakej Percutian
Menang RM 20 000
Memang dari mula Etuza agak
Aman ada tempat..
Sebab Etuza melihat Aman
Seorang Peserta AF yang jujur
ikhlas dan itulah dia Aman..
Kan dah kata tuah manusia 
tak siapa dapat menduga..
Aman memang layak sebagai
Naib Juara Af 2014.
Tahnia Firman & Aman

( tapi Etuza tak pernah undi, payment Astro Etuza bayar )

Firman, nanti cium tangan ibu dan ayah.
Kena hadiahkan sesuatu kepada Ibu Ayah..
Kata Juri "Ingat Mekah"
Subahanllah Jika Firman
realisasikan Alhamdulillah & Syukur
Untuk keluarga Firman di Tawau, Sabah.




Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

19 ulasan

aman jujur tapi tidak bersungguh, mungkin.. tusebab bakatnya tak nampak... sha memang kondem aman :)

apapun, tahniah pada semua pemenang... rezeki manusia tak siapa yang tahu kan...

semoga nasibnya bertahan lebih lama dalam industri seni...

Pada mulanya JM harapkan Ewal yang menang coz mmg jatuh hati dgn suara beliau..TETAPI sesiapa pun menang x kisah lah..itu rezeki meeka..Tahniah kepada Firman

tahniah firman...pasti akan ke Mekah jua..

Suara Firman memang best! Unik & tersendiri :)

@Jari Manis
ya suara ewal memang matang, nampaknya berpuas hati tempat ke 3. Lagi aman Without You juga best..

@❤Kamsiah❤
Yang dimaksudkan aman kan..ya harap bertahan lama, rasanya nak beli CD dia jika ada nanti. satu saja nampak riak muka dia jujur dan ikhlas..itu aura aman ni Madam Kamsiah

asalamualaikum..rasa sedih pula Etuza hari ini, awan pun mendung alamak tak nak sedih lama2, sedih lah atas anak tak dapat no kedudukan terbaik 1,2,3. nampaknya dia masuk top five ja dalam semester akhir 2014.

Moga Firman gemilang dalam dunia seni kita :)

Saya tak ikuti AF sepenuhnya, adalah sikit2.. tahniah buat semua peserta,mereka adalah terbaik..

Top 5pun kira ok juga, tidaklah tercorot, tahniah buat putera puteri Cikgu....

Lahhhh... orang Tawau rupanya... yeayyyyyy orang Sabah menang lagi wehhhh....

erkkk sebab tak mengikuti maka hari ni baru tau dia menang hahaha

@Najib Ariyan
Ya Firman orang Tawau..ni Etuza tengok ja di internet. Etuza pun baru nampak banner dari Tawau lah dia

Tahniah buat Firman.. rezeki dia & tahniah juga kpd pemenang2 yg lain.. :)

tahniah firman...ya dia berasal dari tawau...orgnya humble jer kan...alhamdulillah syukur..hantarlah org tuamu ke sana firman

Alhamdulillah dan tahniah kepada firman jadi juara af2014...suara dia ada keunikkan tersendiri dan tak lupa tahniah juga kepada semua pelajar af2014.

@umi alya


Haikkk... naper perenggan kedua saya tidak berkaitan dengan entri, mungkinkah cikgu sudah edit entri ini atau mungkinkah saya bermimpi di siang hari? - sambil tergaru2 kepala.

@umi alya

oic.. saya komen berpandukan komen cikgu di atas.. maaf

@umi alya

kak Umi rajin tinggalkan komen...hikss

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (439) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (316) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (246) Anak (232) Pendidikan (220) Nasihat (213) Kasih sayang (197) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (130) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (111) Segmen (108) Keluarga (99) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (52) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger