GIVEAWAY RM100 Untuk Seorang Pemenang Bertuah

GIVEAWAY RM100 Untuk Seorang Pemenang Bertuah

GIVEAWAY RM100 Untuk Seorang Pemenang Bertuah


GIVEAWAY November . Bermula hari ini sehingga 30 November 2014.
Etuza mendapat Tag dari Blogger Azrin Rahim ( Ayie ) klik blog dia.
Klik banner untuk join
Senarai filem melayu yang akan ditayangkan di pawagam pada penghujung 2014/2015
  • cicakman 3
  • dendam orang mati
  • anak jantan
  • lelaki harapan dunia
  • manisnya cinta di cappadoccia
  • hanyut
  • gila baby
  • nota
  • suami aku ustaz
  • balun
  • bravo 5
  • hantu bungkus ikat tepi
  • dollah superstar
  • juvana 2
  • kelibat
  • tuli sekampung
  • terbaik dari langit
  • 1,2 jaga


  • Syarat-syarat penyertaan :
  • Copy kod HTML dan paste kan di entry
  • Tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan
  • Follow blog Portal Pengembara Jalanan di Google Friend Connect
  • Tinggalkan link url entry korang di ruang komen.
  • Link kan banner ke entry ini.

  • Kod HTML : SINI - Klik

    Share this:

    Enter your email address to get update from Etuza.

    11 ulasan

    salam singgah petang cikgu...selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    semoga berjaya... nty ayie bt yer..
    inshaAllah blog bro mlm kang ayie update..
    almost done.. tinggl design header shje..

    Kalau syarat nak kena tag kawan2, lemah sikit tu..

    RM100, banyak tu.. Mudah2an Cikgu menang, boleh le belanja kami, betul tak JM?

    Semoga berjaya cikgu Etuza ^-^

    BEST NI SELAMAT BERSEGMEN...

    Good luck..kepada yg bakal dapat RM100 tu beliau mmg bertuah

    psst : cikgu TAG siapa

    @umi alya

    Kak Umi, JM lak bab join segmen ni x gemar sgt huhhu..nasib baik x kena TAG

    Ha'a lah kak..harap2 cikgu menang..JM nk mkn masakan Sabah yg pelik2 yg x de di semenanjung. Kalau lah JM di takdirkan naik pangkat pastu posting di Sabah mesti JM x tolak heee

    @Jari Manis

    Aamiin.. akak doakan JM cepat2 dinaikkan pangkat dan ditukarkan ke Sabah.

    Manalah tau bajet kami lebih, boleh jalan2 kt sana, JMkan ada, boleh le kita tumpang tuah orang tu, bawa jalan2 @ belanja makan??

    in sha allah jika ada rezeki lebih kawan2 x boleh di lupakan :-)

    Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

    Google+ Followers

    Label

    Ucapan (433) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (368) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (294) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (203) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (179) Berita Keningau (173) Hadiah (150) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Sejarah (103) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (24) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Makanan (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
    Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
    Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger