Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

       Hari ini KERUSIBUROK  ada ke ruang ulasan pada blog Etuza. Katanya ada ole-ole dari Phuket! Cuma Etuza tak berapa faham.. Sebab pagi tadi buat 3 entry,hingga tidak sedar ada segmen Giveaway di Blog KB..sempena dia pergi bercuti di Phuket Thailand. Semoga Selamat Pergi & Kembali Ke Malaysia.Amin.

Ok Ramai-ramai kita blogger sokong GA KB ni beru meriah...
Hai semua blogger!seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)
jadi, kerusiburok bercadang nak bagi 
ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014

                                                     KLIK banner di atas untuk sertai.
OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah.

tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni,

saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah!

hehehe
3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)
JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)
jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer!

di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

Komen anda begitu berharga 
komenlah dari hati ...

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

18 ulasan

salam singgah sini cikgu..selamat bersegmen dan semoga berjaya...MD pun dah join juga..

salam dan selamat malam cikgu...MD tg cikgu di sini yer..

http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

singgah bw dr segmen kerusiburok :)
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Assalam

Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

semoga berjaya :)

xoxo,
Azneyshamsuddin

GA salah satu cara utk meningkatkan traffic ke blog kita kan..

semoga berjaya dapat ole2 dari KB tu...utk cikgu ada oleh2 dari Korea tak perlu join GA :-) Ini kerana cikgu adalah salah seorang Top Commentar blog JM tu. Tunggu ye belum pos lagi

Selamat bersegmenCikgu Etuza..Semoga dapat ole2 nya hehehe

singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Semoga berjaya.. Fiza singgah dan BW dr GA yang sama.... jemput ke blog Fiza
http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

T'shirt tu, moga Cikgu berjaya di dalam GA ini.. good luck..

ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
goodluck & all the best..

bw dari segmen yg sama...good luck ya
http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Singgah dari GA yang sama :)
good luck!

http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (435) Ceritaku (420) Berita (380) Agama (370) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (296) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (213) Nasihat (205) Pendidikan (205) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (182) Berita Keningau (176) Hadiah (151) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (119) Sejarah (105) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (87) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (63) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Percutian (26) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Kucing (20) Perkahwinan (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger