Di Sebalik Tabir Maya ( Komen Anda )

Di Sebalik Tabir Maya ( Komen Anda )

Di Sebalik Tabir Maya Ini

\
Komen adalah keperluan
Memeriahkan laman anda..
Tetapi komenlah secara membina.
InshaAllah dunia maya kita aman dan damai.



Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

15 ulasan

Cikgu nampak awet muda lah... Apa rahsianya? :)

Betul tu ...nak bagi komen biarlah ikhlas dan membina ..Bukannya menjatuhkan seseorang ....

@Bin Muhammad
Terima kasi BM...taka ada amalan pun ..cuma elakkan stres keterlalun ya.

Tuan...saya join!

http://www.safirulamar.com/2014/11/pencarian-anugerah-tropi-untuk-blogger.html

Betul tu Cikgu., setuju... ( tapi kdg2 kami berdua-JM) bersembang di sini, hi3)

errr cikgu tak peranh bgtau lagi umur cikgu berapa sebenarnya...mcm kata BM..cikgu nampak muda..:)

Moga semua komen yang baik-baik yer Cikgu Etuza ^_^

Assalammualaikum...etuza,

sejuk mata memandang... etuza,

mselim3

Bagaimana dengan penyertaan Anugrah Trofi tu kerena JM telah war warkan dalam blog..semoga penyertaan makin bertambah ye

Kadang kadang ada jugak sesetengah manusia ni pergi blog orang lain tapi duk komen yang merapu rapan jer kerjanya..

salam etuza...minuman dah smpi anak2 sya suka..terima kasih

Itu SPAM namanya, betul tak?

@umi alya

kak umi...heheheeh...saje nk nyakat kak umi tu

@Jari Manis

JM..
Sebenarnya akak balas komen Akif Imtiyaz di atas tu.

Biasanya mereka yang komen tanpa baca entri kebanyakannya mereka yang baru berblog dan ingin dapatkan ramai follower.. itu yang tinggalkan komen copy & paste..

contoh:

Singgah sini

sila follow..

http://............

terima kasih..

Betul tak JM? (pssttt: kita belum lari dari tajuk ataskan?)

Maaf Cikgu Etuza, kami jadikan kotak ulasan sini sebagai medium perhubungan 2 hala, hi3

@umi alya

Setuju ngan akak 200%...give me five heee

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (435) Ceritaku (420) Berita (380) Agama (370) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (296) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (213) Nasihat (205) Pendidikan (205) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (182) Berita Keningau (176) Hadiah (151) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (119) Sejarah (105) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (87) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (63) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Percutian (26) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Kucing (20) Perkahwinan (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger