Anugerah Tropi Untuk Blogger Malaysia Kini Di Miliki

Anugerah Tropi Untuk Blogger Malaysia Kini Di Miliki

Inilah proses cabutan nama blogger 
untuk mempastikan kedudukan 
no 1,2 dan 3 serta ke 4.
Adakah 4 Blogger dan 4 Blog
sudah bersedia..ini lah
dia di nobatkan Juara Pencarian 
Anugerah Tropi Untuk Blogger 
2014 iaitu...........
*
*
*
*
*

Juara : LYA - Akif Imtiyaz
Naib Juara : UMI ALYA
Ketiga : JM - Jari Manis 
Keempat : MV - All About Love.
Sila respond dan bergembiralah
dengan kemenangan anda
dan rancang lah sebuah POST
bersama tropi apabila sampai
menerusi POS LAJU.
TahniaH & Syabas
 BLOGGER LYA - AKIF IMTIYAZ
Serahan TROPI dari sekarang
akan diproses...





Cabutan untuk pemenang ini
telah dilakukan oleh
Mama & Nikc Irfan.
Lihat tempat undi lawa kan 
dan jari tangan yang di tunjukkan 
itu adalah jari tangan isteri Etuza
dan anak lelaki Etuza
Nick Irfan.
Nampaknya mama terlebih dahulu
tercabut nama LYA..
Dengan itu selesai
setakat ini Segmen Pencarian
Anugerah Tropi Untuk Blogger 
Malaysia tahun 2014 di blog Etuza.
Salam bahagia..
Jumpa lagi di lain segmen.




Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

23 ulasan

Tahniah blogger Akif..beliau mmg bertuah kerana terpilih utk tempat pertama or Juara

Tahniah juga kpd kak Umi Alya dan MV...

Cikgu Etuza : terima kasih Alhamdulillah...bila buat cabutan ni ikut nasib lah kan...walau JM di tempat ke tiga JM tetapi suka dan terharu sgt...terima kasih sekali lagi cikgu...senyum lebar JM malan ni tau heee

JM rasa tak percaya je menang tempat ke tiga..then baca entri ni berkali2 hahhaha...excited sgt..buat kepada mereka yang menang hadiah saguhati..tahniah juga ya..Terima kasih cikgu

@Jari Manis
JM tahniah ya..tak sangka mam tercabut dahulu nama Lya tu..tahniah kepada anda semua ya..telus dan meria anugerah ni..
nanti ada sedikit banner untuk JM esok ya

@Jari Manis
Asalam JM..kita tak dapat menduga rezeki orang. semua kamu dah berusaha buktinya inilah Allah tunjukkan dah kan..Hilang debaran Etuza..tapi nak siapkan lagi tropi..tu

tahniah kepada semua pemenang. untunglah dapat buat koleksi trofi. hikhik Jom Visit Blog & Follow :)

Amboi JM, terus harung 3 komen sekaigus mentanglah dapat tempat ketiga...hi3

Erkkkk sayapun dapat tempat juga, cam tak caya jer, sapa yg cabut undi atas nama saya tu Cikgu? Pasti putera Cikgu yang hensemkan.

Terima kasih banyak2 baik pihak Alya, nanti saya paksa rela Alya berposing dengan piala kemenangan.

Lorrrr terlupa nak ucapkan tahniah buat rakan2 seperjuangan yang bertungkus lumus menyiapkan jawapan kuiz.

Tahniah buat Akif sebab dinobatkan sebagai juara, tahniah juga buat JM, rakan kecoh saya kat entri ini dan tahniah buat mv, anda adalah terbaik..

Terima kasih buat penganjur, sebenarnya saya amat segan, tiap2 bulan dapat kiriman dari Sabah, itu yang wat kecoh sikit sepanjang ia berlangsung, minta Cikgu senarai hitamkan nama, hi3

Terima kasih juga buat isteri cikgu yang sentiasa support di belakang, gitu juga dengan putera puteri Cikgu, tanpa sokongan anda kami tidak dapat hadiah memanjang, betul takJM?

pssttt: teringin nak baca coretan isteri Cikgu, moga suatu hari nanti tergerak hati membina blog.

Ada bannner untuk sayakah cikgu? Harap2 sempat tengok sebab hari ini keluar daerah lagi..

tahniah..tahniah utk pemenang dan utk penganjur juga

tahniah pada pemenang... terlepas nak join peraduan ni... harap segmen kemudian boleh join... :)

@umi alya

Hahaha ingat Bank ke nak blacklist..hihi....tahniah dapat hadiah dr sabah tiap bulan

tahniah buat keempat-empat blogger. 4 blogger ini paling rajin tinggalkan komen

Tahniah keempat2 blogger yang menang...lain kali cuba lagi..

Tahniah Cikgu dengan berkat kesungguhan dan untuk meraikan rakan2 blogger Cikgu telah berjaya membuat segmen khas ini...

@umi alya

Bab tinggal kan komen terbanyak JM memang kalah hihihi. Ha' betul tu asyik terima hadiah dari Cikgu Etuza je..sebenarnya JM pun ada something mau pos kepada Cikgu ni in sha Allah next week akan di uruskan kerana Cikgu menjadi salah seorang Top Commentar blog JM

tahniah kepada semua pemenang...nnti leh join lagi...hehhehehe

MV
hi3.. harap sangat biarlah dapat pada rakan blogger lain tapi rupanya ia masih rezeki akak, alhamdulillah bersyukur dengan rezeki ini.

JM..
Rasanya sehari dua ini akak tak dapat tinggal komen bertalu2 maklumlah kat luar daerah ini, ada program.. pastinya sepanjang hari esok sibuk

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (233) Pendidikan (220) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (108) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger