Anda Boleh Check Page Rank Sekarang.

Anda Boleh Check Page Rank Sekarang.

Anda Boleh Check Page Rank Sekarang.

Blog Etuza apalah sangat
baru 1/10 dalam 10 page.
Blog anda bagaimana agaknya ya.
Usah malu lihat Page Rank tu.
Mari sini try letak URL alamat Blog 
anda dan salin verity kod lepas tu  
klik CHECK PR anda.
Akan keluar macam ini..
Kenapa kita klik ni..
Etuza andaikan ini JUGA ADALAH
sebahagian ILMU berblog 
Kena Tahu Tau.
(terima kasih kepada kawan blog Etuza yang menyediakan
 perkhidmatan memudahkan kerja blog Etuza iaitu SINI klik ni ya )
 Blog Sayuran Di Kebun Belakang Rumah. Jafran. Terbaik lah Jafran.

Check PAGE RANK of Web site pages Instantly

Keputusannya ini..
Web Page URL:http://madey09.blogspot.com/
The Page Rank:
1/10
(the page rank value is 1 from 10 possible points)

Kalau nak letak link di blog boleh add Free PR ni..copy ja kod..klik html boleh letak di tepi blog agar lebih mudah. Dalam blog Etuza ada di bawah wall posting ya.Nampakkan..cuma taip url anda jika nak check PR terus di blog Etuza ni

On your web pages the tool will look like this:

www.PRchecker.info Sila klik ni ya...kod PR Check Blog Anda.

Selamat mencuba Check PR Blog anda

Alamak sukarnya buat entry main copy ni.

hadui tak nak copy2 lagi lah..heheh

cabut lari..tak ngam bah di wall posting..

nampak kecil..adu besarnya halaman...payah nak letak

di wall comot Etuza ni.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

9 ulasan

tahniah etuza...

p/s: mia datang tapi payah nak komen bila guna hp. ni pun baru boleh komen bila guna pc

apa yg nak dimalukan..
saya punya rank 2/10..

JM punya pun 1/10 ahaha nampak blog JM masih belum d kenali ramai ye lah malas sgt nk update :-)

laman asal saya 1/10 (hidup mati, segan tak mahu) tapi laman kedua (personal & aktif) tidak dapat dikesan (mungkin sebab ia berada di dalam tetapan 'tiada di dalam carian google' & agak privasi.

Cikgu masaalah bunda sama dengan Mia Liana...tak mesra mobile..

Cik gu.. Blog Teratak Bunda sama juga dengan Kamsiah cuma 2/10...
Memang sah tak dikenali lagi...

alhamdulillah sya punya 2/10..akhirnya setelah 4 tahun baru naik pegi 2

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (233) Pendidikan (220) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (108) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger