Sudahkah Daftar Nuffnang? ( Penjelasan Pada Entry No 71)

Sudahkah Daftar Nuffnang? ( Penjelasan Pada Entry No 71)

Entry Ke 72
Entry Ke 71.. ( ada lompang kosang di tengah entry
Etuza tak suka tengok ada ruang kosong..nak 
padamkan tetapi ada komentar teman blogger..
so ini entry 72 untuk pembetulan dan
pembaikan pada lompang dalam entry no 71)

Etuza baru daftar Nuffnang dalam blog ini.
Suka tengok iklan Nuffnang, hal dapat BE itu
kalau ada, rezeki Etuza tak tebalikkan tapak tangan
hulurkan juga tangan nak terima.
Tajuk entry "Sudahkan Daftar Nuffnang" adalah sebagai
kayword SEO blog Etuza..dengan tajuk macam itu,
ada harapan keluar Entry Etuza dikalangan blog 
yang sudah terkenal'
Hanya SEO yang dikatakan blogger kena 
pandai mainkan teajuk agar mesra SEO
Search Injin carian blog info.
Tahamkan!! Etuza tau dah, lama dah teman blogger
daftar Nuffnang. Tau sangat ya..so harap ceria
dan kita teruskan berbelog.

Alhamdulillah kerana pada 21/10/14 bersamaan hari selasa Etuza telah berjaya daftarkan akaun di Syarikat Pengiklanan terkemuka Nuffnang. Etuza sebenarnya dari awal nak daftarkan tetapi kesuntkan masa serta mood berbelog agak rendah tempoh hari..

Etuza sangat bersyukur kerana sebenarnya bukan perkara mudah nak daftar Nuffnang. Kena mengisi form di online dan proses step by step. Kena ikut arahan Nuffnang jika tidak pasti kita gagal daftar Syarikat Pengiklanan Terbesar untuk bloger Malaysia.

Oleh keraba baru berkenalan dengan Nuffnang maka Etuza banyakkan pembacaan di search google hal dengan Nuffnang. Syukran ada ramai blogger yang menyediakan info atau tutorial memasang banner exchange blog. 

Antara blog yang Etuza klik di online ialah blogger di bawah ini, blogger ini memaparkan manfaat kita ada banner Nuffnang dan menceritakan pengalaman mereka mendapat rezeki dari Nuffnang. Kalau iklan tu kita kena copy kod yang Nuffnang bagi selepas pengesahan di email kita.

*****Syawal  sila klik ..*****Atieyang  sila klik*****Mselim sila klik
Banyak blog yang menceritakan hal dapat
cek dari Nuffnang- tapi Etuza sengaja search
info di google - inilah yang google perlihatkan pada Etuza.

( ini blog keluar bila saya search google, dengan 

taip kayword "Info Nuffnang" keluar lah beberapa

blog lalu Etuza klik tiga blogger itu)

Sebelum mengakhiri Entry ke 71
Etuza hendak kongsikan ..
inilah antara banner Nuffnang


yang menarik..


Agak ketinggalan Etuza hal Nuffnang ini..


Tetapi..tak apa Etuza akan terus belajar
dan belajar... 

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

11 ulasan

Ha'aaaa masih ada lagi...

Oh ya, Cikgu kena salin kod yang ada dlm laman nuffnang n letak pada bah. atas, sisi dan bawah entri, barulah iklan tu akan keluar & setiap klik orang yang minat pada iklan tersebut akan memberi ganjaran pada akaun tersebut.

Saya dah tambah cara nak keluarkan 'word verification di dalam entri di bawah', moga ia membantu..

Better than never tu Etuza.. ade juga baca2, tapi macam agak memeningkan kepala.. nantilah , Nurul baca lagi cara2 tu, in shaa Allah.. Good luck!:)

Asalam try cari verty..

semoga blog Etuza ini tidak mengurisi hati sesiapa...try cari vertyfication..

Rupanya iklan Nuffnang etuza tu belum jadi ya..alamak mujur UMI bagi tahu kan..TW umi yg baik hati...

Cikgu belum tempek iklan Nufnang lagi ya?

MV dah lama daftar dah 2 kali cashout...oh ya nape tak nampak iklan nuffnang?etuza dah pasang banner ker belum

x ada pun iklan nuffnang di blog..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (233) Pendidikan (220) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (108) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger