Ruang Catat Ulasan/ Komen

Ruang Catat Ulasan/ Komen

Syukur kerana Etuza telah berjaya tukarkan email yahoo. com ke email gmail baru sebentar tadi.
Cuma Etuza agak keliru kerana Etuza tak dapat drop komen secara terus ke ruang ulasan/ komen jika Etuza be first drop komen. Bila Etuza klik pada Etuza Etuza Google+ baru selesa drop komen. Lepas tu komen- komen dari blogger lain akan keluar dan baru kita sebagai admin blog peribadi kita dapat komen. 
Etuza harap ada seseorang blogger yang tampil memberi penerangan, sebab berguru dengan Pakcik Google ni Etuza agak lambat nak faham, kena tanya juga semua orang tetapi siapa yang sudi tampil memberitahu. Ya Allah datangkanlah blogger untuk menjawab pertanyaan Etuza ini. 
Etuza nak katakan begini simple " Jika kita memang tidak tahu dan memang tidak faham, beranikanlah diri untuk bertanya, sebab dengan bertanya kita akan cepat tahu dan cepat faham" Mohon memahami Etuza. Maafi jika ada yang berang dan geram dengan Etuza. Mohon maaf banyak2.

Ini lah paparan ruang komen 
bila Etuza tanya Google+
Cantik dan amat mesra maya.
Tapi ruang komen tu Etuza tak dapat
catat apa2 pun!

Tapi bila klik Google+ seperti
ruang komen ( add a comment )
boleh pula Etuza drop komen.
Jika beginilah ceritanya
teman maya dan blogger 
yang nak komen di ruang ulasan
blog Etuza ( Pesona & Mustika )
kena klik Etuza Google+ lah kan..
baru anda semua boleh komen.
Rasa betul kah tafsiran Etuza ni!
hehehehe!!! malu juga bertanya ni.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

9 ulasan

Pandangan saya, untuk tinggalkan komen pada kotak ulasan google+, kita perlu masukkan ke dalam akaun google terlebih dahulu, jika tidak kita tidak dapat membaca @ tinggalkan komen pada kotak komen google+ tersebut.

Haikkkkkkkkk Cikgu tukar ke asal pula ye, sayapun suka kotak komen lama berbanding google+.

Kebaikan google+, sahabat yang tinggalkan komen boleh kongsikan ulasan tersebut pada akaun google+ milik masing2.

terima kasi umi, ya Etuza juga suka style yang lama..tapi macam best ja google komen tu..dalam masa yang sama ada cabaran..jg

Pernah problem dgn google+..cuba tukar profile google+ kepada blogger..mungkin boleh bantu sikit sebanyak..^^

sda Erika tq ya..

Google plus mmg terbaik... Update blog anda pun akan d update digoogle plus. Serampang dua mata. Hehe

sya pun mengalami masalah bab komen goggle plus.sebab tue lbh suka guna komen blog jer.

ada certain blog yg JM singga hada masalah nak tinggalkan komen di google+ nih

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (436) Ceritaku (421) Berita (381) Agama (371) Dunia Blog (327) Promosi. (301) Doa (297) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (214) Nasihat (205) Pendidikan (205) Kasih sayang (184) Rasa Bahagia (183) Berita Keningau (176) Hadiah (152) Pelancongan (133) Alam Semulajadi (122) Gambar (121) Sejarah (106) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (89) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (64) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Percutian (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Perkahwinan (21) Kucing (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger