Riadah Sosial Maya Blog

Riadah Sosial Maya Blog


[mar+2.jpg]




*Mohon maaf Etuza Copy Paste 4 banner
menjadi seri blog Etuza petang ini. 

Petang ini seperti biasa Etuza akan melakukan aktiviti blogwalking. Iaitu perbuatan datang ke bloglist pastinya yang menjadi kegemaran Etuza. 

Etuza merasakan blog  yang di miliki oleh empat  orang blogger ini sangat memberikan ilmu pengajaran dan pengetahuan serta memberi kesan mesra dan rasa bahagia di hati Etuza sebagai penggiat blogger di Malaysia.

Ok mari Etuza terangkan.
1. Blogger Madam Kamsiah ( Detik-Detik Indah Dalam Hidupku ) dalam posting wall blog memaparkan tentang tips mejaga kesihatan dengan menggunakan buah lemon dan timun, dikatakan sangat berkhasiat dan mencegah penyakit dan minuman yang mampu menurunkan tekanan darah tinggi. Kalau nak baca paparan blog ini sila klik nama Kamsiah.

Pasti anda berpuas hati kerana mendapat ilmu pengetahuan baru dalam bab penjagaan kesihatan.

2. Blog kedua ialah milik Anim ( Inilah ceritaku)
Etuza terasa menghargai blog ini, kerana dengan klik blog Anim Etuza dapat melihat secara live tentang Khutbah Khas Gerhana Bulan. Ini sangat memberikan kesan bahagia di hati Etuza. Kepada anda jangan lupa klik juga blog Anim ini.

3. Blog ketiga yang menjadikan Etuza bahagia petang ini ialah blogger Siti Sab, kerana posting utama Siti Sab kali ini ialah menyenaraikan blog serta url blog yang telah menyertai Give Away RM100. Di mana senarai blog termasuk blog Etuza ( Pesona & Mustika ). Ini satu penghargaan, dengan itu Etuza nak ucapkan terima kasih kepada Siti Sab. Klik Blog Siti Sab follow dan drop you komentar.

4. Blog yang keempat ialah blog milik blogger Blog Santai, dalam blog dia ada memperihalkan salah satu cara memperbaiki rezeki adalah dengan memuliakan ibu kandung. Etuza terkesan dengan  banner yang sangat berhikmah itu. Kasih ibu sepanjang zaman, siapalah kita jika bukan ibu yang melahirkan kita. Semoga blogger Blog Santai akan terus berkarya di alam blog. Terima kasih menjadi perhatian blogwalking Etuza petang hari ini.

Seperti biasa Etuza nak pesan:-
*lakukan blogwalking pasti nampak sesuatu yang beri rasa bahagia.
* Komen lah blog, jika tidak pun bukan paksaan.
* hargai blog yang memberi impak kebaikan dalam hidup anda.
* Follow blog mereka ini dan ucapkan TERIMA KASIH.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

9 ulasan

blog kathy tak di senaraikan ke brader etuza? hehehe..kathy pun blogger sabahan+johorean tau?

wahh blog mereka mmg best.. teruskan blogwalking ^_^

tahniah kepada mereka semua..

Assalammualaikum.
Suka dengan cara Etuza. Rajin BW dan tinggalkan komen.

Ana suka blog santai. Best. Yang lain belum pernah try lagi singgah.

Tahniah kepada keempat2 blogger ini..

tahnia blog lawa telah di edit kan oleh AA

ada masa akan terjah 3 lagi blog ni kerana blog kak khamsiah mmg JM dh follow

Nampak gaya kena kembalikan semangat bw sampai lebam, sekarang ni hangat2 tahi ayam jaa..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (436) Ceritaku (421) Berita (381) Agama (371) Dunia Blog (327) Promosi. (301) Doa (297) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (214) Nasihat (205) Pendidikan (205) Kasih sayang (184) Rasa Bahagia (183) Berita Keningau (176) Hadiah (152) Pelancongan (133) Alam Semulajadi (122) Gambar (121) Sejarah (106) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (89) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (64) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Percutian (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Perkahwinan (21) Kucing (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger