MALAYSIA IS TO.. LAUGH MALAYSIA!” OCT 24

MALAYSIA IS TO.. LAUGH MALAYSIA!” OCT 24

Entry Ke 87
( Cabaran 100 Entry Oktober 2014 )
Huuu!!! rindu tul dengan paparan blog Etuza ni, tak tau lah apa lah sangat paparan tak serupa blog yang cun melecun dan hebat -hebat blogger lain. Rasa nak selalu lah bersama blog. Tapi keadaan membatasi, nanti kehidupan nak atur macamana jika asyik blog oh my blog kan. Baik secarasederhana saja.
Ok Oh My Nuffnang, patutlah ada blogger melompat bila dapat BE Nuff hummm! baru Etuza tahu bila betul-betul dah nak join Nuffnang. Klik my gmail tadi ada empat orang blogger terpampang klik my Nuffnang. Alamak ini kira dah sangat terharu. dalam diam-diam 4 blogger Malaysia ni curi hati Etuza di Nuffnang. 3 famela dan 1 male. Aduh!! terbaik lah dah nampak lah sedikit duit. Mohon halalkan ya, inshaAllah akan membalas budi anda semua.
Rupanya ini dia Nuffnang menyediakan bahan iklan untuk blog kita. Dengan itu ha ini lah iklan the new dan baru Etuza nampak..tarikh 29hb Oktober 2014 dan hari rabu, anda yang berada di sekitar Stadium Putra Bukit Jalil dijemput menyakisikan ini "
Harith Iskandar at “To know Malaysia is to.. Laugh, Malaysia”.  Ha sila datang beramai-ramai bagi yang dekat ya....

Klik banner ini untuk lebih lanjut ya...
( belajar nak rai Nuffnang )

Well Nuffnangers, you came at the right time, we assure you a night of uncontrollable laughter on 29th October 2014 (Wednesday) with our Godfather of stand-up comedy in Malaysia, Harith Iskandar at “To know Malaysia is to.. Laugh, Malaysia”.
With so many misfortunes happening in 2014, Harith Iskandar has promised to bring together the biggest night of stand-up comedy to Malaysia with the appearance of Dr Jason Leong and Papa CJ, also known as India’s most influential comedian.
Nuffnangers, are you ready to laugh all night at “To know Malaysia is to.. Laugh, Malaysia”. Keep reading to find out how to grab yourself a pair of passes to laugh till your tummy aches. 

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

9 ulasan

Tahniah Cikgu Etuza..Masih mampu lg UP entri untuk kali ni hehehehe Chaiyokk chaiyokk .. Wahh nanti bila dah ramai yg KLIK2 banyak la buahnyerr

Happy blogging..teruskan usaha untuk terus berjaya,

Saya tercari2 dimanakah kedudukan iklan nuffnang di laman ini (bukan di dalam entri di atas)?

Insya Allah kita pasti dapat pulangan walaupun tidak lumayan.

tahniah...mmg suka main2 klik nuff ni..

tahniah...mmg suka main2 klik nuff ni..

alhamdulillah , dapat rezeki ... kempen nuffnang ya ...

tahniah..tapi ada salah ejaan ni..female...

Dalam diam2 kan dah nampak rezki dari nuffnang kan...teruskan usaha...

Tahniah kerana sudah terpilih :-)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (446) Ceritaku (431) Agama (384) Berita (384) Dunia Blog (339) Doa (313) Promosi. (313) Info Lelaki (272) Tips Blog (271) Pengalaman (240) Anak (226) Pendidikan (215) Nasihat (210) Kasih sayang (190) Rasa Bahagia (186) Berita Keningau (180) Hadiah (156) Pelancongan (140) Alam Semulajadi (125) Gambar (122) Sejarah (109) Ekonomi (108) Segmen (106) Keluarga (96) Blog (77) Tentang lelaki (74) kesihatan (71) Isu Semasa (58) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (38) Motivasi (37) Budaya (34) Nilai Moral (34) Award (31) Percutian (31) Herba (29) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Harijadi (26) Masyarakat (26) Haiwan (24) Promosi Nuffnang (23) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (10) Petua (10) Kalender (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lanskap (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Kuiz (6) Makanan (6) Politik (6) Elken (5) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger