Kasut Berinteraksi Dengan Blog Kasut Kusut

Kasut Berinteraksi Dengan Blog Kasut Kusut

Entry khas untuk blogger admin Kasut Kusut ( klik ni) 
Blog kasut  kasut sangat menarik perhatian Etuza, hinggakan klik online saja Etuza mesti terjah blog ini. Bagaimana admin blog ini mendapat ilham letakkan kasut kusut sebagai tema blog, sesuatu yang menjadi pertanyaan Etuza. Etuza hanya dapat mengagak bahawa kalau kita hendak pergi ke mana-mana mesti memakai kasut. Umpama bila kita melakukan blogwalking dari blog ke blog pasti juga kena memakai kasut.
Kepada blogger kasut kusut ini banyak kasut cantik -cantik untuk dipilih, kalau mahu ambil saja ya. Gambar-gambar kasut ini di watsaapkan kepada group watsaap Etuza. Kelihatan sangat menarik perhatian Etuza. Kawan Etuza yang watsaapkan memang bisnes kasut online, sebab itu dia promot gambar2 kasut ni kepada Etuza dan isteri.
Kepada blogger kasut kusut, harap suka tengok kasut yang banyak ni yang pelbagai warna. Dalam kehidupan kita sebenarnya kasut sangat penting, hari- hari kita kena memakai kasut. Syabas! kepada admin blog kasut kusut. Entry Etuza kali ini  sekadar berinteraksi sosial maya bagi menjalinkan ukuhuwa kepada admin blog kasut kusut. Tiada niat nak menjual kasut. So, kasut kusut suka ka tengok kasut ni?..terima kasih.
Etuza doakan semoga blogger kasut kusut terus bersinar sebagai salah seorang blogger Malaysia yang aktif, juga kepada pengunjung blog Etuza klik kasut kusut dan follow bagi menyokong kasut kasut berblog. Teruskan usaha.



klik dan follow blog ini..


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

13 ulasan

Dah trjah blog kasut kasut. pada IM, ianya biasa-biasa je. ada yang IM pun tak faham apa yang hendak disampaikan pada IM...

sekadar bagi tengok kasut tu ja ya..IM . dah tengok pun tqvm

Pembetulan En.Etuza >> Kasut Kusut bukan Kasut Kasut..Harap Maklum

Kasut tu memang cantik bukan blogger kasut kasut je suka, zumal pun suka.

Cantik color kasut tu..Kita suka the first one..

cantik lah kasut ni, ni bukan original kan?

Hafizi nanti etuza tanya kawan tu..rasanya orignal harga bukan kaki lima punya harga tu..nampak macam orignal..

dah ala2 reniew produk kasut pulak cikgu..

Wah! Unik nama blog nya...senang nak ingat...mungkin 'the only one'.. Shabas!...

cantik cantik lah...boleh pakai travel ni...berapa harganya..around berapa tu ada tak ratusan hinggit

Kasut kusut, kasut kasut.. sayapun keliru..

dah boleh access blog kasut kusut skrg...hanya org tertentu je boleh access...SEDIH!!!

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger