Kad Raya Koleksi Dari Whatssap

Kad Raya Koleksi Dari Whatssap

Alamak baru nak share Kad Hari Raya Ke!!
Mohon maaf ya baru nak kongsikan kad raya
special dari Group Whatssap Etuza.
Kad Raya Versi 2014
Etuza sebenarnya bertujuan hendak simpan 
kad raya yang orignal dicipta oleh saudara, ipar
dari adik serta dari anak buah dikejauhan dalam blog Etuza.

Anda rasanya suka juga tengok2 kad raya orang Sabahan buat ni kan!

1. Kad Raya Special dari admin blog ( Etuza )


2. Kad raya dari kawan bernama Ishak Samud
dari Sook, Keningau.
Cantik & Kreatif nampak suasana kampung.

3. Kad raya dari adik Etuza Zainab & Iskabdar
dari Taman Jutaya Keningau.
Cantik & Kreatif


4. Kad raya dari adik Zainab & Iskandar
Cantik sekali..latar biru..


5. Kad raya dari sahabat Etuza Mohazar Mahat Iksham
dari Taman Lingkudau, Keningau
Canti & Kreatif


6. Kad raya dari anak buah dari Azmil Sekeluarga
yang berada di Lahad Datu, Sabah.

Kepada teman blogger..
Rasanya anda juga ada kad raya peribadi.
Ini koleksi kad raya Etuza 2014.
Kongsi dengan anda semua...
Kad raya mana satu yang anda kira paling 
cantik & kreatif ?
Sila sebut nombor..
Jangan malu jangan segan ya..
Kita bersantai sesekali memberi nilai 
pada karya kita yang orignal..
Terima kasih.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

11 ulasan

hai cikgu Etuza...wah kad raya ya.
rasanya semua cantik dan kreatif

@aRz MoHa
asalam aRz..ya tq ya..rasanya ada yg lebih kreatif cantik tu. Yg pasti bukan Etuza punya kad raya lah..simpan dalm hati ja ya..

Yang nombor 5 tu bg ana lawa, sebab dia kemas. Hehe. Maaf ye cikgu, Ana memang jenis suka something yang kreatif dan kemas. :D

mudah buat kad raya sekarang x perlu nk beli di kedai

Menarik dan kreatif kan ..

Zaman makin maju ...kena la kita majukan diri jugak hehehe

semuanya cantik2 dan kreatif cikgu..

erkkkkkk rasanya saya pernah komen, mungkin line ciput kot, tak kesampaian..

Saya suka no. 3, simple..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger