Horreey Bestnya Cuti

Horreey Bestnya Cuti


Kenapa bahagia hari ini?
* Hari Jumaat penghulu segala hari
*Hari ini permohonan cuti peristiwa sukan diluluskan.
*Dapat tadbir blog lebih masa
*Dapat jumpa Afif & Azie balik dari asrama
*Dapat buat banner selamat hari raya haji
* Dapat jumpa rakan bisnes Etuza
*Dapat jumpa ibuku..
*Buat aktiviti dengan anak-anak.

So Apa Lagi!!
say HORREEY!!!!

Hai Jari Manis  ini barisan 
putera & puteri generasi Etuza
istemewa untuk JM .
kenalkan anak-anak Etuza yang balik
dari asrama...
Yang bertudung putih labuh tu Azie
dan yang bersongkok hansome tu Afif 

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

13 ulasan

Salam Etuza, ini blog baru ke? Yang lama tu langsung tak boleh di 'repair'?

Wasalam..ya blog baru, hehe comot blog saya. Ya tak dapat log in lah Sweetie,,
ada tak tips nak balik masuk mentadbir blog..

Minta maaflah Etuza... saya ni pun tak berapa pandai ttg IT ni semua... Kena tanya yg betul2 arif... Kalau saya tahu pun susah jugak nak terangkan langkah2nya di sini... Passwordnya ingat lagi?

Kalau terlupa password... cuba cari balik dlm email kita... kan masa mula-mula kita nak buat blog kita ada bagi email kita pada en.Google.

anak2 dara iras wajah mamanya...manis..

Wahh Etuza, gembiranya... selamat hari raya ye... semoga bergembira dengan keluarga ye... :D kalau rajin nanti free2, jemputlah join giveaway souvenirs saya dri Paris ye... :D

jindrisska.blogspot.com

Salam cikgu.. wah! seronok dapat bercuti sempena raya Qurban ni..
seronok dpt berkumpul dgn anak2.. :)

subhanallah...cute dan handsome semua...sihat2 semuanya...semoga mereak semua berjaya dalam hidup dan dapat membalas jasa mak dan ayah ye (cikgu etuza dan isteri)

Moga jadi anak soleh solehah..Amin

anak2 permata berhargakan, etuza..
seronoknya bila dikurniakan anak soleh dan solehah..

rupanya saya terlepas pandang entri ini, mgkn dek kesibukan melanda, tak dapat buka blog selalu..

kacak n cantik semuanya..

Nak repair blog cikgu tu, saya sendiri mengalah, maklum le ilmu IT seciput cuma, ia diawang2an, seakan2 tidak bertuan kini, mungkin cikgu ada pindahkan ke email lainnya..

belajar dan terus akan belajar..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (439) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (316) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (246) Anak (232) Pendidikan (220) Nasihat (213) Kasih sayang (197) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (130) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (111) Segmen (108) Keluarga (99) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (52) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger