Giveaway Pertama SitiSab

Giveaway Pertama SitiSab


Apa khabar anda semua. Pasti ada yang sedang update blog dan ada yang sedang berfikir apa kah pula idea menarik untuk entry blog malam ini. Rutin blogger biasanya mesti buat aktiviti blogwalking. Dengan cara ini ada jalinan antara kita. Insha Allah. Ada bloglist dalam blog akan memudahkan kita klik dan klik blog kegemaran.
Baru sebentar tadi Etuza amalkan blogwalking ke laman blogger terkenal Hasrul Hassan, blog yang banyak persembahkan tutorial untuk blog. Etuza perhati jarang blogger ini ikut segmen atau Giveaway, tetapi kali ini terpamir satu banner menarik, lalu Etuza baca dan kenalpasti rupanya Giveaway dapat duit RM 100 by blogger cantik SitiSab.Hummm!!! katanya GA first time dari SitiSab.Etuza juga hendak join GA ini, bukanlah mengharap setinggi Gunung Kinabalu, tetapi sekadar hendak memberi kan warna dalam wall blog Etuza. Cantik banner ni..pasti ramai tertarik selain imbalan yang hebat. Insha Allah andai rezeki kita pasti tak kemana! betul tak SitiSab.
Kenapa Etuza Join?
Mudah, simple
tak rumit
off course hehehe ada RM100.
Mybe bukan Etuza tetapi
cukup seronok melihat
degsin lawa ini.

Bagaimana nak join!
skrol ke bawah ada 2 syarat
tapi Etuza pilih di blog.
Anda nak join..
Dengan rasa rendah diri 
Etuza nak ajak 
blogger ini.
****************************

SYARAT PERTAMA!!!

1. FOLLOW SitiSab's Blog tau!
 (keputusan pemenang bertuah akan di umum dalam blog!) 

2. Copy PICTURE di atas ni dan link kan ke SitiSab's Blog 
(Link kan ke entri "Giveaway Pertama SitiSab")

3. Sila letak TITLE entri dengan "Giveaway Pertama SitiSab" ye.

4. Sila TAG kan seberapa ramai kawan2 anda untuk join giveaway ni ye!
(minimum 3 orang!)

5. Sila TINGGALKAN LINK anda tentang "Giveaway Pertama SitiSab" di ruangan komen entri ini 
(Kalau takde tinggalkan link entri, penyertaan tidak di kira)

- Haa.. senang je kan syarat2 yang pertama ni -
Ini lah yang disediakan oleh Blogger SitiSab
Pakat ramai-ramai join...

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

14 ulasan

semoga berjaya etuza. join segmen ni dpt menyokong sesama blogger . terima kasih follow blog saya . done follow back ( 132 )

smoga berjaya...
singgah balas kunjungan
done follow sini jugak

semoga murah rezeki cikgu..:)

all the best..

semoga berjaya

jemput join GA Acik
http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/giveaway-birthday-you-alls.html

Hey! Thanks join! Good Luck jugak! hehe.

good luck Cikgu...
Alamak nama JM kena TAG lah..larikkk!!!! sah tak sempat nk join ni nak blog walking lagi huhuhhu

@Jari Manis
hahaha..tau dah Jm tak berapa suka kena Tag..kita just tag tiada paksaan ya..

@Jari Manis
hahaha..tau dah Jm tak berapa suka kena Tag..kita just tag tiada paksaan ya..

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Bagusnya Cikgu, rajin join GA anjuran rakan2 blogger..

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (431) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (364) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Tips Blog (265) Info Lelaki (264) Pengalaman (234) Anak (210) Nasihat (205) Pendidikan (200) Rasa Bahagia (181) Kasih sayang (178) Berita Keningau (167) Hadiah (148) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger