Sudahkah Daftar Nuffnang ?

Sudahkah Daftar Nuffnang ?

Entry Ke 71

Alhamdulillah kerana pada 21/10/14 bersamaan hari selasa Etuza telah berjaya daftarkan akaun di Syarikat Pengiklanan terkemuka Nuffnang. Etuza sebenarnya dari awal nak daftarkan tetapi kesuntkan masa serta mood berbelog agak rendah tempoh hari..

Etuza sangat bersyukur kerana sebenarnya bukan perkara mudah nak daftar Nuffnang. Kena mengisi form di online dan proses step by step. Kena ikut arahan Nuffnang jika tidak pasti kita gagal daftar Syarikat Pengiklanan Terbesar untuk bloger Malaysia.

Oleh keraba baru berkenalan dengan Nuffnang maka Etuza banyakkan pembacaan di search google hal dengan Nuffnang. Syukran ada ramai blogger yang menyediakan info atau tutorial memasang banner exchange blog. 

Antara blog yang Etuza klik di online ialah blogger di bawah ini:- 
*****http://mselim3.blogspot.com/2014/10/entry-khas-cpuv-nuffnang-zurich-insurance-contest.html sila klik


Sebelum mengakhiri Entry ke 71
Etuza hendak kongsikan ..
inilah antara banner Nuffnang
yang menarik..
Agak ketinggalan Etuza hal Nuffnang ini..
Tetapi..tak apa Etuza akan terus belajar
dan belajar... 

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

10 ulasan

JM dah lama daftar tapi x lah dapat CPUV berderet2 seperti orang lain huhuh

Biladah daftar nuffnang tu nanti masukk lah kedalam akaun janji perlu rejin update..mesti byk dapat jgn jadi seperti JM malas update tapi duit nak hihih

Cikgu..nanti buang Word Verification tu ya..susah mau komen lah

Saya dah daftar Nuffnang lama dah. Kadang2 dapat juga cek bayaran, terima kasih Nuffnang. Tak banyak pun dapat, cukuplah untuk makan anak beranak untuk 1 hari, hehehehe...

Saya sedang menunggu cek dari Nuffnang, alhamdulillah dapat juga rezeki hasil dari iklan nuffnang..

Oh ya.. saya tercari2 iklan kt sini tapi tak adapun, mungkin cikgu belum punya masa letak iklan tersebut.

awat ni cikgu?? tiba2 kena tulis 'Pengesahan Perkataan' pada kotak komen, pasti ramai yang tak suka.. (pandangan ikhlas...)

Asalam semua khasnya UMI dan JM..terkejut Etuza pasal certification tu, etuza klik post dan commen dalam keadaan NO, tak tahu lah, Etuza mybe silap klik tak klik simpan tu agaknya.
Mohon maaf..

All the best ngan Mr Nuff

sdh lama daftar...nuffnang ni antra yg terbaeik

cikgu..di mana iklan nufgnangnya..mau klik2 bah :-)

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger