Debaran Menanti Saat Tiba Memberi Pengumuman!

Debaran Menanti Saat Tiba Memberi Pengumuman!

Entry ke 91
( Cabaran 100 Entry Oktober 2014 )
Etuza sendiri merasa berdebar menantikan detik pengumuman yang akan Etuza lakukan pada 30hb Oktober 2014 tentang anugerah kepada PONGEMAN PALING SEGAR DAN CEMERLANG di blog Pesona & Mustika.
Rasional Etuza kenapa berdebar! bukan pula yang menerima anugerah yang berdebar tetapi Admin Blog Pesona & Mustika, kenapa : -
* Etuza risau jika blogger itu tak sukakan hadiah Etuza.
*Etuza risau jika tidak disukai oleh semua keluarga blogger itu.
*Etuza risau jika tak sempat nak umumkan kerana 30hb Oktober itu Etuza akan pergi ke Ranau Sabah, menemui anak ke 3 yang akan ambil SPM, kiranya akan jumpa dia memberi kata-kata peransang the lastly pada dia.( ini tak boleh elak sebab hari itu sekolah Etuza ada cuti peristiwa--wajib sangat jumpa anak di asrama)
* Etuza risau jika line tak lancar dan meragam waktu itu.
* Etuza rasa memang pilihan hadiah agak banyak, tetapi nak bagi yang benar-benar special bermanfaat, apa lah agak-agaknya ya.
Antara itu lah kerisauan Etuza maka ada terasa debaran ini.Tetapi petang ini akan menjawab semua debaran apabila Etuza akan pergi ke KAWWAI sebuah shop menjual present yang menarik, hadiah JM di KAWWAI lah Etuza dapat.

Selamat berdebar dan menunggu saat PENGUMUMAN Etuza. 

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

16 ulasan

Assalam..
Semoga semuanya dipermudahkan. Amin..

bagus betul blog ini ada hadiah lagi utk pengomen... tahun dpn sy komen banyak2. hahaha

saya confirm tak tersenarai..haha

jauh lagi MV mau dapat...hihi

yang penting ikhlas dalam memberi, insyAllah orang yang menerima pun akan senang hati :)

Pengkomen paling cemerlang di blog Entuza?.. yg pasti saya tak tersenarai.. hehe..

Alhamdulillah.... Siapalah yang bertuah tu?

untung siapa yang bertuah tu...rasanya susah nak lawan JM umi alya dan kak Lya

@aRz MoHa

aRz MoHa,
Jgn cepat putus asa, masih ada peluang dik, meh sama2 seiring dgn kami, chaiyokkk....

oh ya Cikgu, xmo stress2, buat setakat termampu, paling penting UTAMAKAN KELUARGA.

Good luck buat anak, Insya Allah kejayaan sentiasa bersamanya, aamiin...

Moga segalanya dipermudahkan untuk CIkgu Etuza... Lakukan yang terbaik untuk diri dan keluarga terlebih dahulu ya Cikgu Etuza..

Tahniah jugak pada blogger yang akan terpilih nanti ya ..All the best buat anda semua ..Teruskan komen2 yang membina dan menyakinkan ..OK..

ahaks..mesti Umi Alya akan dapat hadiah yg kebabom!!! hehehe

Terima kasih cikgu kerana hadiahkan JM Handphone holder tu..JM suka sgt!!!!

umi alya yg paling layak menyandang gelaran tu..:)

good luck untuk anak yg amik spm.tahniah pada yg dpt masuk list..hehe

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (233) Pendidikan (220) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (108) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger