Terkejut Perubahan Blog Pesona Etuza ( 2009 - Ogos 2014 )

Terkejut Perubahan Blog Pesona Etuza ( 2009 - Ogos 2014 )

Salam dah lawa tu, siap awal basmillah ..
Etuza klik pada blog Pesona Etuza baru sebentar tadi, Etuza agak terkejut seolah-olah akaun Pesona Etuza seperti dalam keadaan tetingkap terbuka. Etuza maksudkan dalam keadaan sedang di tadbir. Etuza juga dapat lihat pada ruang kliki pada semua link bloglist dan  banner widget sidebar seperti terbuka.
Tapi bila Etuza klik nak masuk nak mentadbir tidak dapat pula, Etuza di arahkan log out dulu. 
PESONA
Etuza klik ketiga kali dah hilang tanda ini ( x )kan kita log in akaun kita akan keluar dashboard ( Papan Pemuka) ternganga lah semua tetingkap jendela rumah maya kita ( rumah / tamplet ) pada blog kita.
Dan sah lah sekarang ini dah tidak ada tanda ( x )..entahlah. Etuza harap Etuza boleh lah mentadbir blog ini. Etuza akan beri nafas dalam blog ini,walaupun memang semakin sayang dengan Blog Pesona & Mustika adik kepada Pesona Etuza Warna Kehidupan.
Buat blog baru ini adalah atas nasihat Blogger Bunda dan Etuza di beri semangat yang kuat untuk terus berblog dari Blogger terkenal Kamsiah dan Blogger Group GSF Umi Alya / Dairi Hidupku. Siapa belum follow blog terkenal ini sila klik blog tersebut.
Apa aktiviti Etuza sabtu ni?
1. Nak jumpa kawan2 bisnes Etuza
2. Beli produk oder rakan bisnes
3. Hendak ke kedai komputer nak tanya harga 
baru pc..anak minta belikan yang baru..
4. Balik ke rumah lebih kurang jam 3..
jika tidak ada demo..promosi produk..
5. Sekitar jam 4 petang menemani isteri
membeli keperluan untuk doa selamat..
huuuu ..anak sulung dah nak balik ke Mesir.
6. Pergi ke rumah mak di kampung.
haduii...macam sibuk ja kan..
Sesungguhnya kita tidak lari
dari mentadbir kehidupan kita
setiap hari.


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

6 ulasan

Boleh kongsi sebab, kenapa blog ini ada adik? Mungkin Acik terlepas pandang..

Walaupun blog ni masih dikategori baru tapi saya tengok ramai 'follower' singgah, insya allah ia akan sama femes seiring dengan 'PESONA'..

Oh ya, besar dah anak sulung tapi mak ayahnya tetap muda gitu..

Syukran alhamdulilah Umi..tq ya..saya kalau di puji macam ini teringat semua anugerah Allah. Mari kita lakukan amalaan menjaga kesihatan...apapun mybe dalam gambar ja tu umi

Byk nye program cikgu hari ni :-)

diharapkan satu hari cikgu berjaya 'menguasai' semula blog lama tu...sayang,kan..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (435) Ceritaku (420) Berita (380) Agama (370) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (296) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (213) Nasihat (205) Pendidikan (205) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (182) Berita Keningau (176) Hadiah (151) Pelancongan (130) Gambar (120) Alam Semulajadi (119) Sejarah (105) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (87) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (63) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Percutian (26) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Kucing (20) Perkahwinan (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger