Sudah Banyak Cuba

Sudah Banyak Cuba

Siapa agaknya blogger Malaysia yang sudi membantu Etuza ni ya. Ramai blogger yang suka jika pada entry atau gambar ada tandatangan milik sendiri yang di reka melalui web yang disediakan. Turut menyukainya ialah Etuza. 

Sudah berkali mencuba meletakkan ke kod dalam tamplate, tapi Etuza masih belum berjaya. Terasa penat pun ada. Mata berpinar-pinar juga ada. Ada juga tandatangan ini dalam entry Etuza bila letak ke bawah entry tapi Etuza nak jika tandatangan ini dalam gambar yang Etuza muatkan dalam blog ni. Boleh kah bantu Etuza. 

Siapa sudi beri info. Mungkin dengan cara anda memberitahu Etuza akan cepat faham. Minta bantuan ya. Terima kasih

Hakcipta@Etuza

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

10 ulasan

Semoga ada teman blogger yang sudi datyang membantu.amin. Manalah tahu etuza cepat faham kan..tq

maksud cikgu watermark pada setiap gambar ke??
atau tandatangan pd setiap entri?

kalau nak letak watermark(logo/tandatangan atau apa2 ja) kena download software dia dulu---banyak pilihan..yg paling mudah utk beginer adalah Photoscape

Oo macam tu, macam nama Madm Kamsuiah pada gambar tu cantik tau. Original, nak macam tu pun ok.Nanti saya cuba ya..Tq bantuan.

ok...kalau dah download Photoscape tu...bgtau ya...

tahniah...tiap kali saya masuk sini...follower bertambah

rasanya tutorial untuk letakkan signature banyak. hanya perlu search di google.
saya pun belum pernah mencuba jadi tak boleh nak cerita mengenai perkara ini

nah ni pun MV nda pandai...hihi

JM x boleh nak banti sbb sendiri buat pun belum jadi huhuh

Download Photoscape, kita boleh edit gambar & letak watermark pada pic tersebut

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger