Masak Ayam Kari Untuk Keluarga

Masak Ayam Kari Untuk Keluarga

Masak ayam kari untuk keluarga.
Dua hari lagi puteri sulung Etuza akan berangkat ke Mesir. Terasa cepat masa berlalu. Hendak bersama melihat dia bersama selalu adalah kebahagiaan kami.

Tapi pendidikan harus diteruskan, pengajian harus diteruskan biar apa cabaran. InshaAllah semoga beroleh kejayaan dalam bidang diceburi. Amin.

lauk petang hari ini, inilah wajahnya dan inilah masakan puteri sulung Etuza. Seisi keluarga hadap juadah makan bersama. Terima kasih puteriku menyediakan juadah ini. Alhamdulillah secukup rasa sederhana namun amat menyelerakan. 


Anak kucing kami Bulat namanya..
Masuk dalam blog Pesona & Mustika..Bakal ditinggalkan buat sementara waktu.Siapalah nanti menggantikan menjaga si Bulat?

Kongsikan satu keping
gambar puteri sulung Etuza

Pelajar Perubatan Universiti Al Azhar, Mesir.

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

16 ulasan

tahniah dan tumpang bangga dgn kejayaan si anak dara yg manis...semoga selamat berangkat..menimba ilmu ditempat org..

Assalamualaikum dan singgah pagi cikgu...sedapnya ayam masak kari tu...betul2 menyelerakan...apa2 pun semoga puteri sulung cikgu berjaya dalam bidang yang di ceburi...

Tahniah.. semoga putri sulung Etuza berjaya dalam pengajiannya. Tengok masakannya tu sungguh sedap. Seorang putri yang sempurna - bijak dan pandai masak....

Semoga anak saudara akan mendapat kejayaan yang diingini dan boleh membanggakan keluarga...norikut winasiu do nansakan dilo..

Jazakallah... follow blog IM. dah follow blog tuan dan add ke link bloglist IM...

Mugabistiqanah berblog...

yang mana satu anak cikgu?

wah, pandai masak kari yea, mestilah kena pandai..kan lepas ni nak kena duduk jauh dari keluarga.

semoga berjaya di al azhar

saya pernah masak kari ayam..tapi rasa lain sikit..hehe..tengah belajar masak lagi ni.

Tahniah Puteri Cikgu Etuza, cantik & pintar..

yang mana satu puteri nya cikgu

Asalamualaikum dan terima kasih semua yang drop komen ya. Aim terima kasih doa teman maya..

Selamat berangakat ya buat anak dara Etuza..Semoga berjaya dan selamat menimba ilmu..

assalamualaikum cikgu.. tahniah sebab anak cikgu terpilih dalam ramai2 untuk ke Mesir untuk melanjutkan pengajian.. semoga urusannya dipermudahkan...

Tahniah atas kejayaan puteri sulung Cikgu....semoga terus berjaya dalam menimba ilmu....dan juga selamat berangkat...

asalamualalaikum semua..terima kasih ucapan tahniah sangat dihargai...

wah nampak sedap karinya cikgu,...so anak bakal doktor lah ni kan

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (433) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (368) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (294) Info Lelaki (266) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (212) Nasihat (205) Pendidikan (203) Rasa Bahagia (183) Kasih sayang (179) Berita Keningau (173) Hadiah (150) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Sejarah (103) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (85) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (24) Haiwan (22) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Makanan (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger