Kenapa Linkwithin Widget Tidak Berubah?

Kenapa Linkwithin Widget Tidak Berubah?

  related posts with thumbnails

  

Nampak kan linkwithin banner tu, memang widget ini menarik kita letak dalam blog kesayangan kita tu. Blog peribadi yang kita kongsikan ke maya siapalah yang tidak sayangkan. 
Apapun Etuza ada masalah lah di blog Etuza ni, kalau tengok widget linkwithin tu adalah widget yang sama saja dalam paparan entry, bila Etuza tengok blog lain linkwithin widget mereka saling berlainan dan menampakkan kecantikan dan seri blog tersebut. Agak lain pula di blog Etuza ni, adakah Etuza salah atau silap log in Widget Linkwithin ini atau lambat laun akan berubah widget tersebut. 
Nak puaskan hati kamu semua mari klik blog kegemaran Etuza ini. Tengok linkwithin widget mereka dalam blog, saling berlainan. Cantik dan berseri blog mereka kerana kita boleh klik jika kita meminati arkib entry menarik di blog mereka. 

Sila klik blog ini,ini dan ini. ( Jangan tak klik ya )

Hakcipta@Etuza


Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

4 ulasan

saya dah buat berkali kali link within tapi masih ada masalah tak tahu kenapa

aRz M saya juga tak faham, semua widget sama ja tu, seolah tak berfungsi..

boleh tu.. kalau nak menarik ada tutonya en etuza.. ;)

blog kak khamsiah..linkwithin nyer cantik

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (436) Ceritaku (421) Berita (381) Agama (371) Dunia Blog (327) Promosi. (301) Doa (296) Info Lelaki (267) Tips Blog (265) Pengalaman (235) Anak (213) Nasihat (205) Pendidikan (205) Kasih sayang (183) Rasa Bahagia (183) Berita Keningau (176) Hadiah (152) Pelancongan (132) Alam Semulajadi (121) Gambar (121) Sejarah (106) Ekonomi (102) Segmen (101) Keluarga (88) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (64) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (43) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (36) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Percutian (28) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Masyarakat (25) Haiwan (22) Perkahwinan (21) Kucing (20) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Lanskap (8) Majlis Kahwin (8) Hari Jumaat (7) Lirik Lagu (7) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Anak Buah (3) Grafik (3) Jantung (3) Makanan (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Takziah (2) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger