Kawan - Kawan Azie Masuk Blog

Kawan - Kawan Azie Masuk Blog

Asalamualaikum semua.
Ha kali ini kawan-kawan Azie masuk blog Pesona & Mustika. Merupakan anak perempuan kedua Etuza tahun ini bakal mengambil exam SPM 2014. Bagi happy kepada Azie sebab ketika ini belum balik ke kampung. Katanya ada program extra class di SMK. Agama Ranau Sabah. 

Ada masa Azie minta Etuza bagi izin bawa kamera Etuza ke sekolahnya. Hasilnya inilah beberapa kenangan Azie dan kawan-kawannya di sekolah.
Sila scrol ke bawah nak tengok
Happy ja semua ..semoga beroleh
kejayaan yang cemerlang dalam 
menghadapi SPM kelak. Amin.






Melihat mereka terimbas kembali zaman
persekolahan Etuza dahulu.
Memang sentiasa dikelilingi oleh
kawan-kawan yang memahami.
Good luck semua.

hakcipta@etuza

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

5 ulasan

kelihatan happy ja mereka..semoga cemerlang SPM 2014.amin

wah! bangga tu...anak masuk blog ayah...kawan2 pun tumpang glamer lepas ni...hehe..

hhehehe..dia suka jg tu Bonda. Biasa diorang gelidah blog saya ni..

waah...manisnya adik-adik semua ini. teringat masa belajar di SEMEKAR dulu. pakai baju sekolah warna kuning, mesti pengawas Pusat Sumber.

Good luck untuk adik-adik cantik semua. Do the best for SPM 2014. Yeaah, SPM maybe not the one yang totally menentukan 'kejayaan' kehidupan kita. But, SPM result salah satu kayu pengukur terpenting untuk menilai sama ada we're done the best or not. Dan, sebagai 'batu loncatan' untuk mengukir kejayaan yang lebih 'besar' pada masa akan datang. ^_^

Oh ya... Lupa nak tanya, exam spm belum habis lagikan?

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger