GiveAway By NazaTupperware! Jom Join!!

GiveAway By NazaTupperware! Jom Join!!

Etuza hendak join segmen GiveAway dari Blog NazaTupperwarew Brands, Etuza rasa tertarik buka apa-apa, walaupun Etuza faham sangat GiveAway atau segmen ini menjadi rutin dan kebiasaan blogger untuk join. Ini satu cara aktiviti berblog walking sebenarnya dan kita dapat berpeluang meramaikan peminat blog kita sendiri, kalau bukan macam cara ini bagaimana lagi nak berukuhuwa sesama teman maya..Kepada teman blogger dijemput join dan klik ni nazatupperware"

   Syaratnya:-

1.Sesiapa je asalkan ada alamat kt Malaysia ni =)

2.Tarikh Tutup 15 October 2014.

3.Hadiah surprise!!!!!! 

4.Pemenang akan dipilih random melalui cara "cabutan bertuah".

5.Pemenang akan diumumkan secepat mungkin setelah tamat giveaway ini.Insya'Allah


Good Luck uols!!


  Jadi Ahli Tupperware Brands Malaysia hanya RM70
 Nak beli tupperware sms / whatsapp / wechat 0166331243

COD TUPPERWARE AREA KERAMAT, HULU KLANG DAN NILAI ( WEEKEND )

Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

10 ulasan

Salam Sabtu Etuza..All The Best Ya .. Singgah sini dari segmen yg sama ..

Saya pencen seketika untuk join sebarang GA, xder mood kekdahnya, hu3

Semoga berjaya cikgu....

Good luck & all the best.. :)

semoga berjaya hendaknya ...

Kadang tertarik nak join banner lawa lah..hehehe

Cikgu etuza, template dh berubah lagi yek. Good luck for this segmen and semoga dpt haduah tupperware tu :-)

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-nazatupperwarejom-join.html

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (451) Ceritaku (441) Agama (394) Berita (390) Dunia Blog (341) Promosi. (320) Doa (317) Info Lelaki (280) Tips Blog (273) Pengalaman (247) Anak (233) Pendidikan (220) Nasihat (214) Kasih sayang (198) Rasa Bahagia (187) Berita Keningau (185) Hadiah (163) Pelancongan (143) Alam Semulajadi (131) Gambar (124) Sejarah (113) Ekonomi (112) Segmen (108) Keluarga (100) Blog (79) kesihatan (75) Tentang lelaki (74) Isu Semasa (59) Cinta (56) Rumah tangga (53) Tumbuhan (53) Bunga (45) Resipi (41) Motivasi (39) Cari Makan (38) Nilai Moral (36) Budaya (35) Percutian (34) Award (31) Masyarakat (31) Herba (30) Sahabat Blog (29) Sajak (28) Haiwan (26) Harijadi (26) Promosi Nuffnang (26) Perkahwinan (22) Kucing (21) Artis (20) Rasullah SAW (20) Seni (19) Tips (19) Sukan (18) Sekolah (14) Iklan (11) Makanan (10) Petua (10) Kalender (9) Lanskap (9) Majlis Kahwin (9) Bulat (8) Lirik Lagu (8) Hari Jumaat (7) Elken (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Grafik (4) Anak Buah (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Banjir (2) Buah (2) Hari Raya (2) Restoran (2) Takziah (2) BRIM (1) Cuaca (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger