Belum Sarat Blog Ini.

Belum Sarat Blog Ini.

Kenalkan blog JM blog yang cantik. Terima kasih kepada JM yang sudi follow dan tampil memberi sokongan kepada blog Etuza yang baru ini.
madey09.blogspot.com/
We took 7.34 seconds to load all content and files from this page  ini lah tinbangan berat blog Pesona & Mustika 7.34
                                                                                SECONDS


Berat atau ringan blog anda klik untuk timbang berat blog anda, pasti dapat keputusan sama ada anda puas atau tidak berat blog anda. Ha tengok tu, berat blog Etuza masih ringan sangat lah. Belum sarat, Etuza kena membari info-info yang berguna kepada semua lapisan masyarakat.( Ada kah info berguna tu!) Alhamdulillah kerana timbangan berat Blog Etuza belum sarat maka Etuza bolehlah mentadbir blog yang mulai Etuza sayang ini sebaik-baiknya.  Berat blog anda pula macamana ? Siapa nak cuba! jangan malu-malu lah!..

Oleh kerana happy berat blog sangat mesra maya Etuza kongsikan gambar Etuza berpakaian Batik Malaysia. Perkenalkan corak batik Malaysia memang menarik. Justru itu " Belilah pakaian batik Malaysia"


Tengok batik Malaysia

Hakcipta@Etuza




Share this:

Enter your email address to get update from Etuza.

5 ulasan

as salam...sy rasa etuza patut buat template 2 column shj sbb bila buat 3 column ni mcm pandangan terganggu aje. harap maaf ye...

wasalamualaikum Abe..tak tahu lah Abe..saya penggemar 3 tampalte..inshaAllah terima kasih

hello.... I melawat....

check out my blog
http://cutiemonkee.blogspot.com

I am 10 years old

Nampak gaya JM terlepas pandang entri ini..

Asalamualaikum warahmatulahi wabarakatu.Zahirkan Kata Hati Anda. Kita Satu Blogger Malaysia. Saling Berinteraksi Mengambil Ilmu Dan Memanafaatkannya. Pasti Ada Hikmah Dalam Jalinan Ukuhuwa Ini.

Google+ Followers

Label

Ucapan (432) Ceritaku (417) Berita (380) Agama (366) Dunia Blog (326) Promosi. (300) Doa (293) Info Lelaki (265) Tips Blog (265) Pengalaman (234) Anak (211) Nasihat (205) Pendidikan (201) Rasa Bahagia (182) Kasih sayang (178) Berita Keningau (169) Hadiah (149) Pelancongan (129) Gambar (120) Alam Semulajadi (116) Ekonomi (102) Segmen (101) Sejarah (101) Keluarga (83) Tentang lelaki (72) kesihatan (70) Blog (62) Isu Semasa (57) Cinta (55) Rumah tangga (52) Tumbuhan (51) Bunga (42) Resipi (41) Cari Makan (37) Motivasi (35) Nilai Moral (34) Budaya (31) Award (30) Herba (29) Sajak (28) Sahabat Blog (27) Harijadi (25) Percutian (25) Masyarakat (22) Haiwan (21) Promosi Nuffnang (20) Rasullah SAW (20) Kucing (19) Perkahwinan (19) Tips (19) Seni (18) Artis (17) Sukan (17) Sekolah (11) Petua (10) Iklan (9) Kalender (9) Bulat (8) Majlis Kahwin (8) Lanskap (7) Lirik Lagu (7) Hari Jumaat (6) Kuiz (6) Politik (6) Ikan (5) Pantun Melayu (5) Elken (4) Grafik (3) Jantung (3) Pertunangan (3) Anak Buah (2) Banjir (2) Buah (2) Takziah (2) Hari Raya (1) Makanan (1) Restoran (1) a (1)
Copyright © 2015. ETUZA - All Rights Reserved
Template Created by Kompi Ajaib Proudly powered by Blogger